От следващия вторник - 26 април, към екипа на сутрешния

...
От следващия вторник - 26 април, към екипа на сутрешния
Коментари Харесай

Сутрешният блок на БНТ привлича втори водещ

От идващия вторник - 26 април, към екипа на утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят стартира “ се причислява журналистът Симеон Иванов, който ще партнира на водещата Христина Христова, оповестиха от малкия екран. „ От понеделник до петък сред 5:55 ч. и 9:00 ч. Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на феновете значимото от деня и ще разясняват с политици, специалисти и анализатори всички настоящи тематики от България и света “, се споделя в известието. 

Симеон Иванов е приключил „ Политически науки “ и „ Социология “ във Франкфурт на Майн, Германия и „ Международна политика “ в Лайден, Нидерландия, не престават още от Българска национална телевизия. Започва своя професионален път като водещ на подкаст на обществено-политическа тема. Автор е на аналитични публикации и материали, работил е и в неправителствена организация, чиято идея е битката с отрицателните демографски трендове.

„ Да се причисля към екипа на утринния блок „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия 1 и да работя един до друг с Христина Христова е страховит късмет за мен и, несъмнено, голямо предизвикателство. Христина е извънреден експерт, със личен екранен жанр и наличие. Тя има невероятна реакция, бърза мисъл и журналистически нюх. Надявам се да усвоя най-малко част от тези нейни качества. Благодаря на Българска национална телевизия и на дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ за опцията, която дават на мен и на всички останали млади и прохождащи публицисти. Тук можем да се учим от най-хубавите. Бързо осъзнах за каква активност и денонощен труд става дума. Благодаря на всички от „ Денят стартира “ за топлото посрещане и положителното отношение “, споделя Симеон Иванов.    
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР