От следващия сезон системата Електронно първенство ще бъде въведена и

...
От следващия сезон системата Електронно първенство ще бъде въведена и
Коментари Харесай

БФС въвежда системата Електронно първенство и в Трета лига, вдига парите за Купата на АФЛ

От идващия сезон системата Електронно състезание ще бъде въведена и в Трета лига, откакто през тази година бяха въведени Елитните младежки групи. Средствата за закупуване на таблети за всеки клуб ще бъдат поети от БФС. АФЛ има договореност със уеб страницата Sportal.bg, за предаване на някои срещи от четирите групи на Трета лига онлайн. " Полагаме старания да повишим наградния фонд за първия и втория отбор в конкуренцията за Купата на АФЛ на 15 и 10 хиляди лева, само че това може да стане най-рано за идната спортно-състезателна година ", сподели Вълков.

Това стана ясно по време на съвещанието с представители на тимовете от Трета лига - Югоизточна група. Участие в него взе Румен Вълков, президент на Аматьорската футболна лига и член на Изпълкома на БФС.
Присъстваха представители на клубовете, играещи в Трета лига, както и ръководителите на Областните препоръки на БФС на територията на Югоизточна България.

Съвещанието беше намерено от Председателя на ЗС на БФС Димитър Енчев. Той обясни разнообразни положения за идния пролетен полусезон в групата - картотекиране, съдийство, игрища и други
След съответното осъвременяване на нормативната база, от идната година е допустимо да отпаднат предсъстезателните медицински прегледи за футболните срещи, стана ясно още на съвещанието.

Накрая Вълков благодари за ползотворния разговор с Професионалната футболна лига. След това представителите на клубовете сложиха на вниманието на събралата се публика настоящи въпроси от всекидневието на своите тимове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР