От следващата седмица ще започне поправянето на пътища по границата

...
От следващата седмица ще започне поправянето на пътища по границата
Коментари Харесай

От следващата седмица започва поправянето на пътища по границата с Турция

От идната седмица ще стартира поправянето на пътища по границата с Турция. Това съобщи в " Денят стартира " шефът на " Гранична полиция " Росица Димитрова.

За първите осем месеца се предотвратени малко над 84 хиляди опита за прекосяване на границата ни с южната ни съседка. На този декор последните данни за миграционния напън демонстрират, че той се е нараснал в целия Европейски Съюз с близо 86 % по отношение на предходната година.

" Без жива мощ на границата не можем. Това, което подхващаме като стъпки, е увеличение на щата на гранична полиция точно там. Така че да бъдат подготвени и назначени гранични чиновници. 1000 са гранични служители на реда по щат на районна дирекция,,Елхово ". Ние командироваме още към 800 от другите структури и още към 500 от нашите структури ", сподели Росица Димитрова.

По думите ѝ българската граница не е разграден двор. " Ние поставяме старания. Фактите и цифрите приказват, че ние изпълняваме в няколко направления своите отговорности ", сподели тя.

За контрола и защитата на българската граница - вижте диалога в " Денят стартира " с репортера от Българска национална телевизия Тихомир Игнатов и специалиста по сигурност и някогашен командос Иван Янкулов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР