От следващата седмица моделът Redmi 4X ще бъде наличен в

...
От следващата седмица моделът Redmi 4X ще бъде наличен в
Коментари Харесай

Xiaomi навлиза на българския пазар в магазините на Мтел

От идната седмица моделът Redmi 4X ще бъде разполагаем в магазините на телекома за 2,99 лв. на месец с абонаментен проект Мтел без граници с 3XL с Екстра нет +

Мтел е първият телеком у нас, който ще предлага смарт телефоните на китайския производител Xiaomi. От идната седмица компанията започва продажби на шлагера в бюджетния клас Redmi 4X, който ще се продава за 2,99 лв. на месец или 49,99 лв. в брой с абонаментен проект Мтел без граници с 3XL с Екстра нет +. Моделът сполучливо се конкурира с представителите на междинния клас с помощта на компактните размери, отличната направа и положителната продуктивност. Скоро клиентите на Мтел ще имат опция да снабдят и с други модели на китайския производител.

Xiaomi е измежду международните водачи в производството на смарт телефони и е именуван китайския Apple. Kомпанията е учредена през 2010 година, 4 години по-късно е произвела 60 милиона устройства, а през 2015 година към този момент е петият максимален производител на смарт телефони в световен мащаб. Xiaomi бележи максимален растеж в продажбите на смарт телефони през втората четвърт на 2017 година, продавайки над 23 милиона смарт телефона, като единствено за последната година компанията е продала над 360 милиона устройства.

Xiaomi Redmi 4X е с размери 139.34 х 69.6 х 8.65 mm, с тегло 150 грама и ще се предлага в черен и в златист цвят. Redmi 4X е с 5-инчов HD екран с резолюция 1280 х 720 и с разграничителна дарба от 296PPI. Екранът е чудесно съответствие по отношение на корпусът, който е солидно направен и с железен свършек.

Смартфонът разполага с бързо реагиращ датчик за пръстови отпечатъци, ситуиран комфортно на задния панел на телефона. Устройството е с 13 MP съществена камера, позволяваща снимането на фрагменти при разнообразни условия. Предната камера е 5 MP с 85˚ ъгъл на обектива.

Redmi 4X разполага с осемядрен процесор Snapdragon, 4 х 1.4 GHz и 4 х 1.1 GHz, с 3 GB RAM и 32 GB вътрешна памет. Батерията на смарт телефона 4100mAh литиевойонна, осигуряваща 36 часа време за диалози и 432 часа време на подготвеност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР