От скука или от любов, рапърът Венци Венц се нанесе

...
От скука или от любов, рапърът Венци Венц се нанесе
Коментари Харесай

Венци Венц се нанесе при новата си

От досада или от обич, рапърът Венци Венц се нанесе при новото си гадже. Скандалният реализатор се реши на сериозна крачка в персоналния си живот. Венци, който от дълго време съобщи, че не е моногамен, заживя с танцьоркара Деа Ангелова, която дотам е завъртяла главата му, че той е не запомнил полигамията си. Двойката се издаде по време на едно от живите включвания на Венци в Инстаграм.

На него ясно се вижда общото жилище на двамата и по какъв начин Деа сглобява новите им столове. Блондинката и рапърът обиколиха няколко европейски града през миналата година, а връзката си разкриха на женитба в Монако. Венци Венц, който има щерка от асистентката си Мел, по този начин и не заживя с тях. След като Агуая се роди, рапърът постоянно преспиваше в жилището на майката, само че това не продължи дълго.

Той и Деа се познават от дълго време, а любовта им пламна на доста по-късен стадий. Въпреки, че е доста деен в обществените мрежи, рапърът не разяснява персоналния си живот, написа България през днешния ден.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР