От скромно момче от столичния квартал Суходол“ до футболна звезда

...
От скромно момче от столичния квартал Суходол“ до футболна звезда
Коментари Харесай

Страстите Джизъсови - голове, плеймейтки, деца и разводи

От непретенциозно момче от столичния квартал „ Суходол “ до футболна звезда и плейбой. И назад на земята с няколко брака, куп деца и изтънял портфейл. Всичко това е в Благой Георгиев, или Джизъса, както го назовават почитателите. Макар прякорите да са повече - преди време почитателите на Славия го назоваха Дел Пиеро, Божинката му споделяше Иконата, а други - Ходещият Иконостас.

Превратностите в живота на Благо Георгиев са безкрайни, почтени за сериал, само че по-скоро от тези, сапунките. Талантът стартира тренировки в Славия, където прави усещане на непретенциозно и интелигентно момче и още на 18 години се постанова при мъжете. Става любим на президента Венци Стефанов, който го взема под крилото си. Феновете също го обичат, въпреки всичко е рожба на школата. Легендарният славист, към този момент мъртвец, който е на всеки мач с бял чадър, крещи „ Хайде, Дел Пиеро “, когато халфът пипне топката. На 23 години Благо и съотборникът му Чавдар Янков са сензационни титуляри за България при равенството 2:2 в Хърватия. Двамата се отблагодаряват на селекционера Христо Стоичков с хубава игра и отварят пътя си към чужбина. Няма да изброяваме кариерата на Благо, всеки може да чукне в интернет. Но той обикаля няколко шампионати, получава положителни пари, 
а най-после в Русия играе за близо 1,5 милиона $ на сезон.
Българинът е любим и на страховития президент на съветската република Чечения Рамзан Кадиров в Терек (Грозни). Благо играе там 3 сезона, като за малко се засича с Валентин Илиев, различен наш национал. Кадиров е повече от великодушен президент. Когато тимът му победи гранд, той прави изключителни дарове на играчите. Така един път всеки състезател получава по джип „ Хамър “, различен път диктаторът смъква неповторим часовник и го дава на обичания си футболист.

От млад Благо си основава имидж на надълбоко набожен човек. Целият е татуиран в християнски знаци и послания. Вдига и два параклиса. По традиция преди коледните празници спи на пода в Германския манастир и гладува.

Лайфстайлът му обаче надалеч не кореспондира с християнските полезности. Младо момче, красиво, богато, известно. Благо става бързо кумир на плеймейтки, певици, хостеси и елементарни леки дами.

Той не се и дърпа доста, даже когато е женен за красивата гимнастичка Христина Витанова. 


Връзката им е низ от изневери, раздели, събирания

Но двамата имат две деца Йоана и Давид. Докато Хриси е бременна с дъщеричката, Джизъса се хваща с попофолк певицата Лиана. Двамата не се и крият, макар препоръките на приятелите, че жена му е луксозен човек и не заслужава сходно оскърбление.



В един миг Благо и Христина се сближават с Валери Божинов и тогавашната му половинка Алисия. Легендарни са случаите, в които хубавиците ловят погрешните си съпрузи. Веднъж Хриси и Алисия научават, че футболистите са наели къщурка в фамозен комплекс до Околовръстното на София и явно мърсуват. Едната от съпругите звъни на вратата, а другата чака начело на прозорците. След минутка Благо и Валери скачат откъм гърба. Попаднали на засадата, те подвигат ръце - „ Предаваме се, хванахте ни “.

В различен случай Божинката се изпуска, че Благо е наел хотелче в Банкя, с цел да кръшка с следващата мераклийка за популярност. Алисия незабавно предава заверата на Христина. Гимнастичката пали колата и паркира до белия мерцедес на половинката си. След час-два самият Джизъс излиза от хотелчето. „ Добро утро “, му споделя Хриси и дава газ към София.

Окончателната разлъка е неизбежна, а Благо бързо го преодолява, правейки годеж с ученичка в 12. клас. Куини-Алис се изявява като модел, само че връзката се разпада след 6 месеца. Поне дава старт на невръстната мъжемелачка като старлетка и възлюбена на половин дузина известни плейбои.

В този период 
Благой се хваща за малко и с Яката Дупара на рапа - Гери-Никол.
Връзката е мимолетна, само че се запомня с крепък екшън. На светофар някакви младежи засичат футболиста и стартират да го нервират със полови обиди към Гери-Никол. Бесен, Благо слиза и просто шибва един в лицето на водача.

Следва огромна обич с Есмер Омерова, рускиня от татарски генезис, която има богати родители. Сладникавата хубавица го играе танцьорка в Москва, евентуално там някъде се засичат с нашия плейбой. Връзката им върви на приливи и отливи, само че съгласно осведомени могъщият баща на Есмер слага нещата без заобикалки - или женитба, или да не вижда Благо.



Така двойката подвига охолно празненство в московския хотел „ Радисън “ през 2015 година. Сватбата излиза над 1 милион $ поради всичките капризи, типични за една дъщеря на олигарх. Двойката живее в Русия, отскача постоянно и до България. През 2017 година се ражда синът им Елай. Малкият е едвам на годинка, когато родителите се развеждат. Горе-долу по това време завършва дейната кариера на Георгиев. Според клюката могъщият баща на Есмер съумява да замрази повече от парите, изкарани от футболиста в Русия. Те остават за детето, а на българина е неразрешено импровизирано да се появява там. С олигарсите смешка не трябва! Оттогава Благо не е виждал Елай, а Осмер възпитава детето, че негов баща на процедура е актуалният ѝ съветски брачен партньор.

Безгрижното реене на Джизъса в света на златотърсачките приключва с изненадваща връзка - с баш най-известната от тях. Вече някогашният футболист се влюбва в Русата Златка - известна племейтка, предходна през леглото на цяла чета също толкоз фамозни плейбои, измежду които ММА бойците Георги Валентинов и Благой Иванов-Багата, ръгбистът Боби от „ Биг Брадър “, Павел - актуалният брачен партньор на Преслава, подземният необут Камен Балабанов-Куката, Филип Бричката и още, и още.



Но любовта е сляпа. През 2019 година двамата към този момент имат наследник, който кръщават Благой-младши. Тогава обаче се чува за първи път, че милионерът е поизхарчил парите, изкарани на терена. Софиянецът афишира за продажба неповторимата къща, която е вдигнал в Горна баня, с цел да избавя ситуацията. Едва съумява да я разкара, защото инфраструктурата към нея е ужасна.

Жени, деца, хубави коли, нощен живот. За кое по-напред! Златка и Благо се пускат по риалити формати, с цел да попълнят фамилния бюджет. Дори някогашният национал дава годежен пръстен на племейтката в парадайса на „ Биг Брадър “. До женитба по този начин и не се стига, а раздялата не закъснява при започване на тази година. Причината е тривиална - Благо кръшка обществено с благоевградска миска, евентуално следващата.
Но пък е любвеобилен човек и незабавно скача на крайници

Плейбоят забива Полина, към 20 години по-млада от него наследница на богат хотелиер от Велинград. Двамата употребяват нехайно любовта си надалеч в Индийския океан, като пускат единствено фотоси какъв брой са щастливи.



През юни тази година следва втора женитба в живота на Джизъса. Песни, танци, випове, забава. Пълна идилия в един от хотелите на таткото. Дали последният е приел обикновено за шурей мъж, който има 4 деца от 3 дами, само че за сметка на това не работи, малко на брой знаят. Но очевидно финансовата тежест пада върху булката. В София все по-упорито се чува, че Благо не може да си покрива сметките. Взема скъпи коли на лизинг и ги връща, защото не съумява с втората вноска.

Часовникът на бомбата цъка и при започване на октомври гръмва - Поли и Благой към този момент не са двойка. Пиарът им съумява да изясни нещо от сорта, че са се събрали. Което удостоверява - разлъка в действителност е имало. А дали са дружно за непрекъснато, следва да разберем. При Благо пътят от развода до новата обич е по-бърз от пробивите, които правеше като футболист.

Все повече пътища обаче остават затворени. „ Вторият татко “ на футболната звезда Венци Стефанов от дълго време не желае да чуе за него. Не му потръгва опитът да създаде стадиони близо до родната му къща.

Но не може да му се отхвърли, Благой Георгиев го раздава нехаен. През деня редува фитнес, тенис и футбол на дребни малки врати, а нощем се носи по софийските заведения. Неведом е пътят на Джизъса!
Щеще да купува македонски отбор, оферираше Левски на англичанин
Благой Георгиев за малко не стана съсобственик на футболния клуб Вардар от Северна Македония. Преди две години плейбоят се появи в Скопие да договаря с изпълнителния шеф на закъсалия отбор Самоил Симев.

Според информацията в съседските медии Благо се появил като представител на консорциум от компании от Източна Европа, заинтригуван от това да поемат контрола над славния в миналото македонски гранд, който има 10 шампионски трофеи. На срещата участвал и някогашният хандбалист Наумче Мйсоски.



„ Истина е, че имам проект да имам футболен клуб и съм в напреднали договаряния за тази си цел. Тимът няма да е от България, а от близка страна до нашата. Факт е, че годишно играе в европейските клубни шампионати, в частност Лига Европа ”, призна Благо Георгиев през март 2020 година в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, където гостува дружно с тогавашната си половинка Златка Райкова.

През лятото на 2021 година Джизъса ненадейно се появи на " Герена " като емисар на британския предприемач Джоузеф Диксън, който демонстрираше интерес да купи закъсалия Левски. Преговорите завършиха с крушение.
Хванаха го да дълбае с монета върху Колизеума
Джизъса записа една от най-големите си изцепки през лятото на 2015 година, когато още риташе в Русия. Тогава нашенецът и съветската му брачна половинка Есмер си направиха дълга екскурзия в Европа, която стигна и до Рим. " Пореден вандалски акт беше осъществен против Колизеума - обект от листата на международното завещание на ЮНЕСКО. И този път отговорност носи български футболист ", гръмнаха италианските издания " Рома капитале нюз " и " Кориере адриатико ".



Оказа се, че Благо Георгиев решил да издълбае с монета буквите на възлюбената си на една от колоните на Колизеума, само че бил хванат сега на нарушаването от защитата.

Известно време Джизъса твърдеше, че не става въпрос за него, само че истината лъсна, а след това и той си призна прегрешението. 

" Наоколо имаше към 50 души и всички драскаха нещо по стените. Аз също извадих монета и написах името на жена си. И тогава се стартира. Появи се полиция. Оказа се, че това е неразрешено, само че за посягане върху Колизеума бях арестуван единствено аз. Тотално се побърках, а служителите на реда се смееха на реакциите ми, до момента в който попълняха рапорта. Веднага историята се появи във всички медии. Имаше версии, че това не съм бил аз, че съм бил в това време на друго място. Няма да кажа кой ги стартира ", призна в изявление през 2017 година Благо.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР