От скандалите, които се генерират в Софийска районна прокуратура се

...
От скандалите, които се генерират в Софийска районна прокуратура се
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Понякога уличната справедливост е по-бърза и ни изпреварва

От свадите, които се генерират в Софийска районна прокуратура се вижда, че точно тук е един от генезисите, където се разрушава постаментът на справедливостта. 

Това сподели основният прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад., който влезе с екип от 21 прокурори от Върховна прокуратура, под управлението на завеждащ отдел „ Инспекторат " на инспекция на активността на Софийската районна прокуратура.

" В съвещанията, които сме провеждали съм желал от тях по-бърза и динамична работа по делото. За страдание обвиняването, което знаех, че сътрудниците от Софийска градска прокуратура, закъсня. Иначе се приготвяше обвиняване на въпросния Мартин Божанов - Нотариуса. Понякога уличната правдивост е по-бърза и ни изпреварва ", акцентира Сарафов. 

" Ако има леке върху прокурорската роба, то ние би трябвало да имаме имунна система, с цел да го почистим ", безапелационен бе той и насочи зов против политическата класа да не разгражда прокуратурата. 

Изпълняващият функционалностите основен прокурор сподели още, че в хода на проверката чака да излязат доказателства кое дело е конфискувано от един прокурор без претекстове и е предоставено на различен прокурор от по този начин наречения профилиран отдел. 

" Ако едно дело се изземе от прокурор, който съзнателно е работил и се даде на различен от шпицкомандата без причини, то ние ще проследим пътя и в последна сметка аз съм надълбоко уверен, че незаконна активност би могла да бъде документирана и, който е направил престъпление, който е продавал каузи да отиде в съда ", сподели той. 

Сарафов акцентира, че в все още профилирания съд и прокуратура ги няма. 

" Ние не можем да създадем проверка на профилирания съд и прокуратура. На мен самият ми е болежка това, което направиха от там. Те се трансфораха в нещо, което беше срамно ", добави той. 

Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. посочи, че не е ходил в частния правосъден клуб, който стана прочут след случая с Нотариуса. Той акцентира, че изпитва отвращение, че допустимо да се търгуват каузи в такива клубове. 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР