От ще върнат неизпълнен на президента, каза в предаването

...
От  ще върнат неизпълнен на президента, каза в предаването
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната" ще върнат неизпълнен мандата на президента


От " " ще върнат несбъднат на президента, сподели в предаването " Тази събота ", съпредседателят на групировката.

По думите му шансът за постоянен кабинет е дребен.

Само 24 часа, откакто Народното събрание сподели " не " на декларацията на " ", от групировката са подготвени с изводите.

“Аз като се огледах към мен и като видях, че няма нито един въпрос, нито една рецензия дори и се усетих, че доста от тези хора в тази постройка не са там поради тези цели ”, сподели.

Така няма подозрение, че от " " ще върнат празна директория на президента в понеделник. От партията са скептични за шанса за постоянно държавно управление.

“Мисля, че е с доста дребна възможност на реализиране, само че в никакъв случай не споделяме в никакъв случай ”, добави Петков.

Той не сподели кого биха подкрепили след връчването на третия мандат, само че уточни, че не затварят вратата за диалози към никого.

“Ние сме подготвени за политики да седнем с безусловно всеки да приказваме. Готови сме да предадем тази декларация като някаква основа за идващите ”, сподели Петков.

Той разяснява и песента, отдадена на, от екипа на.

“Това, което аз видях, е един човек в свободно рухване. Той се провали като шоумен, като политик, смъкна си личното държавно управление, гласувайки с и. Този гръмък пестник, който обществото удари назад към Слави и сподели – ти ставаш нищо повече с изключение на една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята ”, добави Петков.

Вчера Трифонов разяснява с пост в обществените мрежи вълната от реакции след песента. Според водача на " " в обществото липсват отговори на въпроси за персоналния живот на предходните министър председатели.

" Разбирам, че да търсиш истината е мъчно. А да мразиш е елементарно - правили сте го хиляди пъти ", написа Трифонов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР