От Северна Македония обявиха, че ЕС и НАТО са приоритет

...
От Северна Македония обявиха, че ЕС и НАТО са приоритет
Коментари Харесай

Борисов: България е държава за пример в борбата с контрабандата

От Северна Македония оповестиха, че Европейски Съюз и НАТО са приоритет и настоях това да бъде декларативно, тъй като с цел да може една страна да върви решително към Европейски Съюз и НАТО, всички съществени систематични партии би трябвало да са го заявили, осмислили и приели и антибългарската изразителност би трябвало да бъде освен забравена, само че и да са уверени, че тя не е вярна. Когато някой от вас (от Северна Македония, б.р.) каже, че България е фашистки окупатор, в България това значи, че ние не би трябвало да ви оказваме помощ по никакъв метод, тъй като ние не сме били окупатор на никого. Прочитът на историята е подобен, какъвто историците са го споделили.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов пред публицисти в Загреб след срещата му с хърватския министър председател Андрей Пленкович.

Борисов похвали хърватския си сътрудник за организацията на конгреса на ЕНП в Загреб

,,Г-жа Естер (Естер де Ланге, зам.-председател на ЕНП) е един от приятелите на България. Тя пристигна до нас, прелетя над границите, прегледа нашите центрове за надзор по границите и сподели, че е извънредно впечатлена. Считам, че това е значимо, тъй като може да убеди своите другари и съперници в Холандия това, което е видяла. Защото ние не сме единствено страна, която се оправя с миграционния поток, само че и ние сме страна за образец за битка с контрабандата, с което не може да се похвали никой различен в Европа и Холандия го отчита'', разяснява още Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР