От септември 2024 година започва дългото и съдбоносно преминаване на

...
От септември 2024 година започва дългото и съдбоносно преминаване на
Коментари Харесай

Астролог: Принцесата на Уелс ще претърпи не само физически, но и духовни промени

От септември 2024 година стартира дългото и съдбоносно прекосяване на Марс през знаците Рак и Лъв.

Това споделя известната астроложка Юлия Лифанова. Ето какво още споделя тя, касаещо най-много здравето на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. Може тя да издъхне на 13 януари 2025 година

Кралското семейство на Англия ще бъде подложено на съществени тествания от Вселената, защото Принц Уилям и кралица Камила са зодия Рак, което значи, че им предстоят най-трудните тествания.

Но най-важният човек, който ще премине през допустимо най-трудния път от септември 2024 година, ще бъде Кейт Мидълтън. Факт е, че слънчевият знак на принцесата на Уелс е Козирог, а лунният й знак е Рак. Тоест Марс безусловно ще „ бомбардира ” нейното Слънце (дух, здраве) в съпротива с Козирог за към шест месеца, а много дългият пренос на Марс на Луната (18 градуса Рак) дава обещание най-сериозната интервенция в нейното тяло.

Въздействието евентуално ще бъде изключително мощно върху стомаха й, защото Ракът в астрологията ръководи стомашно-чревния тракт. Ключовата дата за Кейт ще бъде Пълнолунието в Рак - 13 януари 2025 година Ако тя оцелее през този интервал, тогава тя ще върви към напредък.

Съдбовният и основен стадий обаче към този момент ще бъде юли-август 2024 година, защото в наталната карта на Катрин нейният персонален Марс във Везни ще транзитира през възела на предишното. Точната дата на съответствува е 6 юли 2024 година, а по-късно сложното затъмнение във Везни е на нейния Марс на 10 градуса на 2 октомври 2024 година

Тя може да бъде оперирана в този ден, само че целият сложен развой ще стартира през лятото.

Есента на 2024 година е мъчно астрологично време, защото Коридорът на затъмненията ще премине освен по оста Овен-Везни, само че и по оста Риби-Дева. И типичен, тези знаци са виновни за медицината, състраданието, имунитета и прочувствените прекарвания.

Принцесата на Уелс ще би трябвало да претърпи освен физически, само че и духовни промени. Кейт евентуално ще би трябвало да отстоява свободната си Воля и изцяло да премисли живота си. Ключовата дата за нейното персонално духовно излекуване ще бъде 18 септември - тогава тя ще разбере, че е време да промени метода си на живот, а може би и цялата си орис, написа jenata.blitz.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР