От септември 2021 г. корабостроителницата Blohm + Voss прави подобрения

...
От септември 2021 г. корабостроителницата Blohm + Voss прави подобрения
Коментари Харесай

СЛЕД МЕДИЙНИ ПУБЛИКАЦИИ: 82-метровата яхта на Путин светкавично напусна Германия

От септември 2021 година корабостроителницата Blohm + Voss прави усъвършенствания по първокласната яхта на Владимир Путин „ Graceful “. След като „ Kieler Nachrichten “ заяви за това, тя ненадейно отплава от пристанището на Хамбург. Какво се крие зад това, пита „ Шпигел “.

Дълга 82 метра, тегло към 2800 тона, оптималната скорост 18 възела, планирани разноски за строителство: 87 милиона евро: първокласната яхта „ Graceful “ е известна тематика за диалози измежду морските фанатици от години.

Което не на последно място би трябвало да се дължи на евентуалния му притежател: той се приписва на съветския министър председател Владимир Путин.

Той явно искаше да обнови своя бляскав бял многоетажен транспортен съд – да се прикрепят два балкона, да се почисти подводната част, моторите очевидно да се ремонтират.
свързани новини21207на 30.05.2021
Поне това заяви „ Kieler Nachrichten “ в понеделник вечерта – като включи фотографско доказателство на яхтата до корвета „ Emden “ в корабостроителницата Bohm + Voss.

Малко откакто се появи обявата Graceful бързо отплава. Курс: на изток. Според портала marinetraffic.com сега се намира на север от остров Рюген.

Вестник „ Билд “ разгласи за овакантяване с „ летящ старт “, явно от боязън, че яхтата може да бъде арестувана вследствие на спора в Украйна.

Официална информация за случая не беше налична незабавно.

Президентът на Русия е считан за един от най-богатите руснаци, само че публично той заявява всяка година единствено президентската си заплата.

Миналата година, когато хората на Навални разгласиха информация за строящ се замък на Путин, олигарх обществено разгласи, че постройката е негова. Впоследствие Навални беше наказан и пратен в наказателна колония.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР