От седмица охраната на Биг Брадър е утроена, научи HotArena.

...
От седмица охраната на Биг Брадър е утроена, научи HotArena.
Коментари Харесай

Утрояват охраната в Биг Брадър опасната заради Мегз

От седмица защитата на Биг Брадър е утроена, научи HotArena. Причината са разкритията на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз за грубото нарушаване на разпоредбите на формата от рапъра Тото.

Припомняме, че той беше уловен от клиенти на дискотека след свое присъединяване да беседва с майка си, приятелката си, дуетния си сътрудник Лъчо и свои другари на тематики, свързани с предаването и тактиката му отсега нататък. Това разбуни духовете и мнозина желаеха рапъра от „ Скандау “ да върне плакета. Той пък замълча гузно пред медиите, а след това атакува Мегз на свое присъединяване и омаловажи поддръжката на личните си почитатели като отсече, че " му дреме на чушката за успеха “.

Със старта на новия сезон обаче от продукцията на Биг Брадър са взели съществени ограничения и са утроили гардовете, които съпровождат изпълнителите, когато имат длъжностен ангажимент. Първият пострадал се оказа Констатин, на който не му е било обещано да беседва с безусловно никого, до момента в който е забавлявал клиентите на дискотека в Студентски град, написа Secret.bg.

Реакцията на огромния брат е леко закъсняла, само че най-малко може да се надяваме, че този сезон ще следим почтена игра.

тагове мегз защита биг брадър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР