От седмица насам най-актуалният въпрос в поп фолк средите е

...
От седмица насам най-актуалният въпрос в поп фолк средите е
Коментари Харесай

ГОРЧИВАТА ИСТИНА! Ето защо напуснаха Мария, Малина и ДесиСлава

От седмица насам най-актуалният въпрос в поп фолк средите е за какво Мария, Малина и ДесиСлава изненадващо напуснаха „ Пайнер “.

Всъщност въпросът не е заложен вярно! Динозавърките на чалгата не са „ напуснали “, а са се пенсионирали , разясняват техни по-млади и настоящи колежки.
Трета възраст
Застаряващите изпълнителки вярно са усетили, че е извънредно време да дадат път на по-свежите имена в музикалния колос. Те от дълго време не са настоящи - освен с песните си, само че и по нощните заведения, където не съумяват да обезпечат задоволително аудитория.

„ Ресторантьорите все по-рядко започнаха да канят Мария, ДесиСлава и останалите по-стари певици, защото не пълнят клубовете. Може би в последна сметка те са се примирили, че има и по-атрактивни от тях и да решили да правят отстъпка “, разясняват в поп фолк средите.

Решението на Мария, ДесиСлава и Малина да се отдръпват ще отрази позитивно освен на самите певици, които към този момент очевидно не устоят на темпото на младите попълнения, само че и на компанията.

„ Пайнер “ от дълго време имаше потребност да обере паяжините и да се отърве от прашлясалите си фрагменти, само че очевидно от почитание към тях не им показваше вратата “, разясняват в шоубизнеса.
Разцвет  
Излиза, че слуховете за банкрута на „ Пайнер “ освен са мощно пресилени, само че и тъкмо противоположното – компанията върви към своя разцвет. От началото на година колосът отваря нови студиа със свръх съвременна техника, а във компанията постъпват нови и нови реализатори.

Неслучайно последните песни, които отлюспените певици на „ Пайнер “ направиха, претърпяха цялостен неуспех . В YouTube гледанията на клиповете им са оскъдни, до момента в който новите планове на Ариа, Фики, Яница и Десита, да вземем за пример, оглавиха трендинг класациите за негативно време.
Прозрението
„ Скъпи другари, желая публично да ви осведомявам, че към този момент не съм част от „ Пайнер ”. Реших да продължа напред сама! “, заяви ДесиСлава предходната седмица. А под поста й заваляха мнения, в които почитатели й напомнят за последния й злополучен опит да „ продължи сама “. Резултатът – 0 шлагери, 0 участия и скорошно допълзяване назад в компанията.

„ Аз съм на 38 и взех решението в една от най-хубавите си години да сложа завършек на моите клубни изяви и да се разделя като цяло с музикалната сцена. По-добре е да се отдръпва в точния момент, без да се трансформирам в срам “, умно разсъждаваше Мария , напускайки компанията. По всичко проличава, че певицата най-накрая е съумяла да прозре дългогодишния застой в кариерата си, както и фактът, че всеки презрян по-нататъшен опит за пиар ще бъде несполучлив.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР