От седмица насам ДПС пищно отбелязва 30 годишния си юбилей.

...
От седмица насам ДПС пищно отбелязва 30 годишния си юбилей.
Коментари Харесай

Метин Мехмед: Как ДПС се превърна в мутренска търговска корпорация?!

От седмица насам Движение за права и свободи охолно отбелязва 30 годишния си празник. И, напълно предстоящо тези банкети са гарнирани с доста шампанско и сълзи. Но по какъв начин по този начин Движение за права и свободи от етническа партия се трансформира мутренска комерсиална корпорация.
В доста области на България, където не живеят етнически турци и мюсюлмани, придвижването разчита на ромски гласове. Тези региони дават една трета от гласовете на последните избори. " Движение за права и свободи деятели " с дебели вратове и златни ланци " пропагандират " по ромските махали и квартали. Свикнали сме. Позната картина. Пазарът е отворен и всеобщо се купува и продава.

В последните десетина години дебели вратове с огромни джипове окупираха и Родопите. Те са локални деятели на Движение за права и свободи, които са " предприемачи " и печелят съвсем всички търгове по общини и Европейски стратегии. И финансират избори, разделят парите с кметове и общинари, с локални партийни водачи. Нищо ново до момента!

Но от месец насам Мустафа Карадайъ истерично крещи пред всеки микрофон и камера, че " Великия Учител " лекар Ахмед Доган е ОРГАНИЗИРАЛ ОТ ЗАТВОРА МАЙСКИТЕ СЪБИТИЯ ОТ 1989 ГОДИНА, КОИТО ДОВЕЛИ ДО ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА В БЪЛГАРИЯ!!! ТВЪРДИ, ЧЕ ДОГАН ОТ ЗАТВОРА Е ПРАТИЛ ДЕКЛАРАЦИЯ ДО ПЪРВАТА КОНФЕРЕНЦИЯТА Пожарна охрана ЧОВЕШКИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ В ПАРИЖ, КЪДЕТО УЖ СА Я ПРОГЛАСИЛИ ОТ ТРИБУНАТА.

Карадайъ не прецизира по какъв начин е изпратено писмото....по пощата или с пощальон.... Но към този момент е даден под съд от известния отстъпник и политзатворник Петър Бояджиев.

Толкова се е увлякъл Карадайъ в устрема си да канонизира " великия преподавател ", че постоянно е воин на занимателни случки. Но освен занимателни и комични.

На 08.01.2020 в негово наличие на тържеството на Движение за права и свободи в Кърджали беше изключен микрофона на изказващ се основател, който си разреши да подлага на критика управлението на Движение за права и свободи за едва показване на европейските и локални избори 2019. Същият оратор съобщи пред гостите на тържеството, че е бил заплашван от Областния Лидер Изет Шабан да внимава по какъв начин ще се изкаже.... Карадайъ беше там. Кметът на Кърджали и зам - ръководител на Движение за права и свободи Хасан Азис беше там. Депутати също бяха там. И всички взеха думата след злощастния основател. И знамение.. Никой не сподели нищо. Сякаш нищо не се е случвало. И, след това играха хоро и кючек.

Минаха три дни. Нито една локална или друга медия не обели и дума за абсурда. Пълно осведомително затъмнение.

Тежко и горко на бедния изстрадал електорат от Родопа планина. Мачкат ги техни лични съселяни и съграждани. Няма и кой да ги чуе. Много припомня за мутренските времена от началото на прехода.

Метин Мехмед - Кърджали
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР