От се похвалиха, че има рекорден интерес към новата фланелка

...
От се похвалиха, че има рекорден интерес към новата фланелка
Коментари Харесай

ЦСКА-София се похвали с рекорден интерес към новата фланелка

От се похвалиха, че има рекорден интерес към новата фланелка на тима. Както е известно, тя е пусната в продажба на цена от 80 лв..

" Армейци,

ЦСКА благодари на почитателите си за големия интерес, който демонстрираха към новата публична фланелка, с която тима ще играе през сезон 2020/2021 година Информираме Ви, че безусловно за два дни се разпродадоха безусловно всички налични количества, като клубът сложи връх по брой продадени продукти за толкоз малко време. В момента се брандира нова партира от всички размери и напълно скоро ще бъде пусната в продажба, само че единствено и само в онлайн магазина.

Припомняме Ви, че за пета поредна година клубът ни се доверява на Адидас. Световният тръст създаде особено за ЦСКА трите екипа за идната акция. Цветовете на фланелките са червен, бял и черен, като на тях е извезана емблемата на ЦСКА, а на левия ръкав е подложен специфичен бадж, символизиращ рекордните 31 трофеи на страната, които тимът е спечелил в славната си история. Основните спонсори А1 и WINBET са ситуирани по нормалния метод - на гърдите и гърба на екипите, а на десния ръкав е марката на различен от спонсорите ни - кафето BARISTO. За представянето на новите екипи в ролята на манекени влязоха футболистите,, и.

Цената на новата фланелка е 80 лв.. Притежателите на абонаментни карти имат право на 10 % отстъпка!

ВАЖНО: Текущата информация за наличност на обособените бройки и размери навреме ще се обновява в нашия уебсайт и в формалните страници на нашите обществени мрежи!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО! ", написа в уеб страницата на клуба.
СНИМКА: cska.bg efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР