От СДС поискаха, във връзка с разпространението на коронавируса, без

...
От СДС поискаха, във връзка с разпространението на коронавируса, без
Коментари Харесай

СДС: Поиска забрана за публичните събирания

От Съюз на демократичните сили желаеха, по отношение на разпространяването на ковид, без да се връщат сериозните ограничаващи ограничения от изключителното състояние, да се намерения за: по-строг надзор за спазването на обществената отдалеченост в заведенията; забраняване на всевъзможни огромни обществени събирания, футболни мачове с аудитория и други спортни събития със скупчване на хора; постоянно наличие на органите на реда в кварталите с рискови групи; налагане на строги наказания за нарушителите. 

От дясната политическа партия разясняват статистиката, която демонстрира, че " единствено за месец юни у нас над 350 души на 1 милион са доказани с COVID-19, което пренарежда България от крайните в челните места по брой инфектирани. "

От партията са безапелационни, че трите „ Д “  - отдалеченост, дисциплинираност и стерилизация, към този момент не се съблюдават прецизно. " Безспорно е, че контролът не е задоволителен. Свидетели сме на заведения без нужното разстояние, събиране на огромни групи, изключително в по-малките обитаеми места, където надзор на процедура липсва, спортни мероприятия с многочислена аудитория и други събития със скупчване на хора. "

Според тях, въведените ограничения по време на изключителното състояние дадоха своите положителни резултати и бяха подхванати, с цел да може здравната ни система да се приготви по-добре за епидемията, само че последвалата " избавителна акция за ресторантьорския бизнес и туризма " е нараснала броя на заболелите у нас ".

" Опасността не е минала и не трябва да я подценяваме. Затова, дано първо да съхраним живота и здравето на хората, тъй като без тях няма нито туризъм, нито ползване, нито стопанска система "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР