От СДС настояват за затягане на противоепидемичните мерки заради растящия

...
От СДС настояват за затягане на противоепидемичните мерки заради растящия
Коментари Харесай

От СДС настояват за затягане на противоепидемичните мерки

От Съюз на демократичните сили упорстват за стягане на противоепидемичните ограничения поради растящия брой на инфектираните.

"България, която се даваше за образец, сега изостава. Средно инфектираните са на над 350 на 1 млн. души население за месец юни, а в Германия са към 145 на 1 млн. души население, а всеобщите събития, които у нас от дълго време са позволени, там ще бъдат разрешени от есента ", акцентира водачът на партията Румен Христов пред БНР.

Политическата групировка желае по-строг надзор за спазването на така наречен обществена отдалеченост. Също по този начин сигнализира, че доста от сервитьорите в заведенията били без маски, шлемове и ръкавици. От Съюз на демократичните сили упорстват да се ограничи и събирането на огромни групи хора. Трябвало да има наличие на органите на реда в кварталите с рискови групи и по-стриктно използване на глобите за нарушителите.

По думите на Христов в дребните обитаеми места надзор въобще липсва.

"Отваряйки по-широко всички действия в България, от Съюз на демократичните сили имаме опасения, че ще ни затворят извън ", добави ръководителят на партията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР