От Сдружението на заведенията в България (СЗБ) обявиха награда за

...
От Сдружението на заведенията в България (СЗБ) обявиха награда за
Коментари Харесай

Ще празнуват ли в заведение здравните власти днес?

От Сдружението на заведенията в България (СЗБ) оповестиха премия за доказателства против министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов или шефът на щаба военачалник Мутафчийски.

" 100 лева кеш и още 900 лева под формата на ваучери за заведения за първия човек, който ни изпрати доказателствен материал, че министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов или началникът на " нощ " военачалник Мутафчийски нарушават личните си заповеди и посещават заведения за хранене или различен вид заведения. "

Наградата от сдружението аргументират със сигнали, които са получили, че двамата посещават в действителност заведения , макар че настояват че те са най-опасните места от болест, по тази причина и те не работят към този момент четвърти месец. " Оказва се, че най-вероятно, това не пречи на виновните за издаването на дискриминационни забрани лица, да нарушават личните си заповеди ".

От сдружението на заведенията се надяват, че с оповестената премия ще нарушат възможните проекти на Ангелов и Мутафчийски да честват през днешния ден - 14 февруари. Не излиза наяве дали имат сигнал за направена резервация точно от здравния министър и шефа на НОЩ за датата и по-точно за кой празник - Трифон Зарезан или Свети Валентин.

От сдружението припомнят още, че тъкмо преди 10 дни, на 3 февруари, са изпратили покана към министър Ангелов за обществен спор , на която и до ден сегашен нямат отговор. Ангелов се е скрил като "...човек, който няма причини, с които да се изправи против нас! Това ние го знаем доста добре, само че искахме и цялата общност да го чуе и види в народен ефир ".

От сдружението прецизират че:
за доказателствен материал ще се смятат само фотоси или клипове, на които участва министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов или военачалник Мутафчийски, в ресторант или различен вид заведение, на които ясно се вижда, че датата на въпросния материал е от началото на възбраната за работа на заведенията!
Като втора премия от СЗБ афишират : 100 лева кеш и 400 лева под формата на ваучери за доказателствени материали с присъединяване на доцент Кунчев, професор Балтов или професор Кантарджиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР