От сборката, водена от Николай niki1 Панталеев, NeedDoctor се разминаха

...
От сборката, водена от Николай niki1 Панталеев, NeedDoctor се разминаха
Коментари Харесай

Купата от Jaxi League се размина на NeedDoctor, чудесно представяне на Дейвид Бенчев не бе достатъчно за сборката

От сборката, водена от Николай " niki1 " Панталеев, NeedDoctor се разминаха с купата от балканския шампионат по Counter-Strike Jaxi League Balkan Series 2022, а преди този момент геймърите съумяха да се спасят в CCT SE Series след значима победа над X. Цял ден, напълно сполучливо, с екипа на отбора играе и Дейвид " h4rn " Бенчев, който по принцип се подвизава в словашкия Enterprise

Българите започнаха своя ден в CCT с победа над състезателите от X с 2:0 (16-13, 16-3). Така те получиха тласъка за идния край, който можеше да им донесе към 10 000 лв..

Битката против румънския OneTap мина безрезултатно за нашите момчета след загуба с 1:2 (13-16, 16-13, 9-16). Трите карти - Dust2, Inferno и Mirage бяха извънредно равностойни, като нито веднъж не бе излъчен лидер в срещата през първото полувреме, завърващо постоянно с рунд разлика за един от отборите. Все отново обаче по време на крайните рундове надделяваше OneTap, което донесе на клуба и 5000 $, до момента в който $2388 останаха за родните гении.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР