От Съюза на демократичните сили изпратиха отворено писмо до Стефан

...
От Съюза на демократичните сили изпратиха отворено писмо до Стефан
Коментари Харесай

СДС излезе с отворено писмо до Тафров: Вие сте политически джебчия

От Съюза на демократичните сили изпратиха отворено писмо до Стефан Тафров - претендент за евродепутат от "Демократична България ".

Вижте писмото на Съюз на демократичните сили:

До Стефан Тафров, претендент за евродепутат от „ Демократична България “ Г-н Тафров,
В общественото пространство Вие разпространявате предизборни клипове, в които употребявате знаците на Съюза на демократичните сили, без да сте претендент на тази партия. Не вярвате ли в концепциите и триумфа на „ Демократична България “, та се постанова да крадете знаците и престижа на Съюз на демократичните сили? Не е мъжко, господин Тафров! Не започвайте възможното си евродепутатство с кражба, господин Тафров.

В Европа не се толерират тези неща! Вие от дълго време нямате нищо общо със Съюз на демократичните сили, макар че цялата си кариера дължите на тази партия. Но я припознавахте като своя единствено, когато беше на власт. После забравихте пътя към "Раковски "134. След това получавахте постове и назначения от други партии, от други мощни на деня. Именно политическите номадства като Вашето, последователно разколебаваха доверието на нашите правилни симпатизанти и част от тях се разочароваха от българската десница. А в този момент,от политически бродяга, еволюирахте в политически джебчия. Жалко е, че толкоз късно осъзнахте какъв брой значима роля има Съюз на демократичните сили за десните българи, с проевропейски възгледи.

Водачът на листата Ви, Радан Кънев, също си разрешава да приказва от името на седесарите и да твърди, че те ще го поддържат, без в никакъв случай да е имал нещо общо със синята партия. Пет месеца „ Демократична България “ увърташе и опитваше да унижава Съюз на демократичните сили, да омаловажава смисъла и въздействието му, и не пожела обединяване за евроизборите.

А в този момент сте се вкопчили в името, историята и знаците на същото това Съюз на демократичните сили! Радваме се, че и Вие, и Радан Кънев, най-накрая сте осъзнали, че Съюз на демократичните сили е мощен, че е знак на дясното и демокрацията. Благодарим и за усилената реклама на нашата партия. Но Вие нямате право да се пришивате нито към Съюз на демократичните сили, нито към седесарите. Недостойно е да се пробвате да заблуждавате десните гласоподаватели. Прочетете поучителната българска приказка "Краденото не засища! " и ще разберете, че измамата не носи нищо положително. Българската десница няма потребност от „ подправени герои “, още по-малко от „ подправени седесари “!

Това, което вършиме, е смешно, безпомощно и тъпо. Но по-лошото е, че е аморално, господин Тафров. Ще сезираме ЦИК за Вашата кражба на знаците и името на Съюз на демократичните сили и непозволеното им потребление в предизборните Ви материали, а на Вас предлагаме да сезирате съвестта си и възприятието си за позор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР