От сърце благодаря за хилядите животи, които спасявате, за вашите

...
От сърце благодаря за хилядите животи, които спасявате, за вашите
Коментари Харесай

Министър Ананиев поздрави лекарите на годината

От сърце благодаря за хилядите животи, които спасявате, за вашите грижи към българските пациенти. Бъдете сигурни, че имате предвидим сътрудник в наше лице и сме подготвени да работим дружно, с цел да променим доста неща. Това сподели министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев в приветствието си при оповестяването на отличените от Българския лекарски съюз медици.

На церемонията бяха отличени експерти в общо 6 категории, след които и петима млади лекари. За достиженията си те бяха поздравени също и от зам.-председателя на Народното събрание доктор Нигяр Джафер, ръководителя на парламентарната здравна комисия доктор Даниела Дариткова, зам.-министрите Жени Начева и Бойко Пенков, шефа на здравната каса доктор Дечо Дечев, от кмета на София Йорданка Фандъкова, от омбудсмана Мая Манолова.

Ценя високо признанието на лекарската колегия, тъй като то се получава най-трудно, сподели акад. проф. Дамян Дамянов на тържествената гала, на която получи премията на Българския лекарски съюз „ Лекар на годината “ за 2018 година Той има над 40 година клиничен и преподавателски опит, редактор на многотомно управление по хирургия, чийто 19-и том беше показан преди дни.

Като самопризнание за свършената работа одобри оценката си и проф. Асен Балтов, отличен от лекарския съюз с наградата „ Мениджър на годината “ за умелото управление на университетската болница за незабавна медицина „ Пирогов “. Искам да благодаря за тази премия, която одобрявам като самопризнание за свършената работа за одобряване на нова визия на болничното заведение, само че и обвързване за още повече работа в бъдеще! Винаги съм вярвал, че триумфът идва, когато има ясна цел и стимулиран екип, който не щади старания да я реализира. Ето за какво желая да благодаря на всички сътрудници, на моя екип, за напъните и поддръжката “, сподели шефът на незабавната болница.

" Пирогов ", ВМА, " Света Анна ", ИСУЛ и незабавните лекари получиха грамоти за бърза реакция при спешни обстановки.

Председателят на организацията доктор Иван Маджаров поздрави сътрудниците си с думите, че в залата са се събрали български лекари, които вършат медицина на международно равнище. Лекарският съюз ще продължи да пази престижа на лекарите и ще постави всички старания намалялото доверие към тях да се възвърне, Като привет освен към доктор Иван Маджаров лекари, а към цялото съсловие Хайгашот Агасян изпя Химна на българския доктор. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР