От самото си начало 2020 г. предлага поредица важни теми.

...
От самото си начало 2020 г. предлага поредица важни теми.
Коментари Харесай

Коя в момента е най-важната тема за България?

От самото си начало 2020 година предлага поредност значими тематики. Последствията от недобрата грижа за язовирите и водната рецесия в Перник бяха последвани от абсурда с вноса на задграничен отпадък и международния проблем с разпространяването на новия китайски ковид.

След това внасянето на закон против частните лотарийни игри, повдигането на тематиката за казуса с хазарта и спецакцията против предприемача Васил Божков превзеха заглавията.

Заедно с тях гръмна още един скандал. Прокуратурата популяризира записи от телефонен диалог с присъединяване на президента Румен Радев. Те подклаждат съмненията за нередности към назначението на Десислава Радева за пиарка на Военновъздушни сили в интервала преди двамата с президента да са в фамилни връзки.

Последните две огромни тематики се появиха в интервал от единствено няколко часа. Първо посланикът на Съединени американски щати Херо Мустафа разгласи, че Съединени американски щати не разрешават на български жител да влиза в страната им поради корупция, само че на този стадий отхвърли да уточни името му. Веднага по-късно президентът Румен Радев направи изключително послание към народа, в което отдръпна доверието си към държавното управление.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР