От самото начало на военния конфликт между Украйна и Русия,

...
От самото начало на военния конфликт между Украйна и Русия,
Коментари Харесай

Все по-близките оношения на Шон Пен и Володимир Зеленски

От самото начало на военния спор сред Украйна и Русия, Шон Пен напълно изрично зае страната на Украйна. Актьорът даже отиде там, само че не с цел да се включи по някакъв метод във военните дейности, а с цел да снима протичащото се в документален филм.

Още през февруари той изрази поддръжката си към украинския народ, както и възхищението си от това, че се е издигнал като " исторически знак на храброст и праволинейност ". Близките връзки на артиста с украинския народ пък станаха причина Шон Пен да попадне в листата на Русия с персони, на които не разрешават да прекрачват границите ѝ. 

Държавата разгласи решението си през септември, като причина уточни " непрестанно разширяващите се персонални наказания от администрацията на Байдън против съветски жители ".

По всичко проличава, че Шон Пен по никакъв метод не се интересува от наложените съветски наказания, тъй като артистът продължава изрично да засвидетелства поддръжката и уважението си към Украйна.

Той даже подари един от своите Оскари на украинския президент Володимир Зеленски като " знак на вярата " в успеха на страната в продължаващия спор с Русия, оповестяват от Independent.
 Шон Пен, военният спор сред Украйна и Русия и документалният филм, който артистът снима за него сега
Какво прави Шон Пен в Украйна

Актьорът е смел

Статуетката, една от двете награди за най-хубав артист, извоювани от Пен надлежно през 2004 и 2009 година, ще остане в Украйна до края на войната.

Подаряването на Оскара се състоя по време на третото посещаване на Пен в страната от началото на военните дейности. По време на срещата им артистът получи медал за заслуги от III степен от Володимир Зеленски, който му благодари за неговия " забележителен принос " към военните старания.

Пен беше почетен и по още един метод. Името му беше сложено върху камък на Алеята на смелите, който отличава " смелите хора, които са били с Украйна през цялото време ". Така Шон Пен стана част от листата, в който влизат доста международни водачи, помогнали на Украйна по време на спора.
 Шон Пен, Бен Стилър, Русия и възбраната на страната актьорите да прекрачват границата ѝ
И Шон Пен, и Бен Стилър влязоха в кюпа

Тежка възбрана за двамата артисти

Публикация на страницата на президента Зеленски в Instagram гласи: " Американският артист и режисьор Шон Пен пристигна в Украйна за трети път по време на огромната война. Този път срещата ни беше специфична. Шон донесе своята статуетка Оскар като знак на вярата в успеха на страната ни. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР