От самото начало на Слънцето поразило човечеството: величествената звезда станала

...
От самото начало на Слънцето поразило човечеството: величествената звезда станала
Коментари Харесай

Изберете си слънце и вижте бъдещето си

От самото начало на Слънцето поразило човечеството: величествената звезда станала обект на религиозни и културни вярвания на доста цивилизации, които я смятали за висшо провидение, притежател на живот, топлота и благоденствие, написа zajenata.bg. Как другояче! Слънцето изпраща своята сила на земята, дава живот, затопля. В този елементарен тест би трябвало да изберете едно от слънцата (това, което ви хареса най-вече!) и тогава ще ви кажем каква позитивна характерност дефинира огнената звезда във вашата персона.
Тест със занимателен темперамент, който лишава единствено няколко минути. Особено когато ви липсват слънчевите летни дни!
Характеристики на човек
Изберете слънцето, което ви харесва най-вече!
Слънце номер 1
Мислите ви са постоянно на позитивна вълна, а чашата за вас, несъмнено, е на половина цялостна. Светът в близост наподобява необикновен и хубав, цялостен с благоприятни условия, които прегрешението може да пропусне. Лесно се справяте с компликациите и не позволявате на неприятностите да се поставите на колене.
Мнозина ще ви завиждат, по тази причина те желаят да бъдат другари с вас и да бъдат въодушевени от вашата сила на всички места. Вие сте спокойна, уравновесена и деликатна персона. Най-често предпочитате да запазите безмълвие, с цел да не обидите инцидентно човек. Вие избирате приятелите си със специфични грижи, тъй като имате малко такива, само че те са най-реални и същински!
 Изберете си слънце и вижте бъдещето си

Слънце номер 2
Уважение към вас – короната на взаимоотношенията. Уважавате другите и изисквате същото отношение. Със специфичен боязън цените персоналното си пространство, не позволявате на другите да се намесват в живота ви и да се ровят в проблемите ви.
Вие не толерирате огромни компании и тълпи от хора, само че когато вашите близки се нуждаят от помощ, постоянно ще сте в близост. Честността е преди всичко за вас! Вие сте благ и честен човек, само че внимавайте – доста хора го употребяват.
Слънце номер 3
Вие сте любопитни, мозъкът ви е изострен, а желанието да си впускате в дебрите на науката, наподобява, в никакъв случай няма да отмине. По-голямата част от времето, което прекарвате е за самообразование. Вие сте доста самостоятелни, не ви харесва, когато сте подканени и посочете по какъв начин да го извършите.
Вие не се страхувате от непознатото и жаждата за завършения е в кръвта ви. Мразите двуличие и неистини, постоянно се пробвате да извършите тези обещания. Вие сте огромни другари!

Слънце номер 4
Всичко към вас се удивлява какъв брой доста силата и любовта към живота ви пасва! Не харесвате заседналия живот. Хиляди хрумвания се въртят в главата ви, които би трябвало неотложно да извършите. Твърдостта и безкомпромисността са ваши качества. Вие сте човек с огромни цели и сигурно ще стигнете до звездите!
Слънце номер 5
Обичате да помагате на тези, които се нуждаят и сте подготвени да преместите планини, с цел да извършите този свят малко по-добър. Добрите каузи, огромни и дребни, са като лъчи светлина, които отразяват величието на сърцето ви. Сгрявате тези, на които е студено, като същинско слънце, вдъхновявате и давате вяра. Огрявайте и в никакъв случай не спирайте!
Слънце номер 6
Вие сте забавен и радостен човек, душата на компанията! Знаете по какъв начин да се забавлявате и да знаете по какъв начин да получите всичко от живота. Вие знаете, че всяка спънка и всеки крах са още една стъпка към заветната цел.
Минавате през живота с високо вдигната глава и знаете тъкмо по какъв начин да различавате градивната рецензия от безполезната. Вие сте човек, на който хората (дори непознати) търсят съвет, и вашите високи полезности ви отличават от другите.

Слънце номер 7
Колко тъпо, че има единствено 24 часа дневно, тъй като имате потребност от толкоз доста време! Имате доста цели, които възнамерявате да постигнете, тъй като сте привикнали да не губите скъпи минути на дреболии. Други те виждат като деятелен и целеустремен човек, който не се отхвърля, без значение какво.
Вие сте същински войник, който е претърпял доста, само че продължава да се бори. Вие имате позитивен резултат върху другите и вдъхновявате вашата воля.
Слънце номер 8
За вашето самообладание и устойчивост могат единствено да ви завиждат. Вие сте зрял и рационален човек, вашата компания е приятна в близост. Вие не хвърляте в близост празни думи и рядко обиждате някого.
„ Седем пъти мери, един път режи “ – тъкмо за вас. Убедени сте, че първо би трябвало да помислите деликатно за всичко и единствено тогава да действате. Любовта, въпреки и значима за вас, само че постоянно я поставяте на назад във времето, тъй като приоритет е да постигнете задачите си и да реализирате съкровените си фантазии.
Сигурни сме, че този елементарен и занимателен психически тест оказа помощ да придобиете по-различен взор към самостоятелните характерности на даден темперамент, да откриете позитивни черти в него и да коригирате виталната сила в вярната посока!
Съгласни ли сте с резултатите? Разкажете ни в мненията кое от слънцата ви хареса първо и не забравяйте да споделите с приятелите си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР