От самолет е скочил бившият финансов министър . Не става

...
От самолет е скочил бившият финансов министър . Не става
Коментари Харесай

Бивш министър се глези със скъпи почивки и луксозен живот

 От аероплан е скочил някогашният финансов министър. Не става дума обаче за злополучен случай, а за рисково преживяване, на което знаковият политик от партията на царя се съгласил непринудено.

Велчев скочил дружно с инструктор от няколко хиляди метра височина. Полетът се реализира с дребен аероплан, от борда на който авантюристите се мятат непосредствено в облаците. Свободният полет е няколко минути, а след това инструкторът има грижата да отвори парашута и приземяването да бъде безаварийно. Подобни рискови прекарвания са шлагер в последните години и постоянно са желани вместо общоприети дарове за рождени дни и други мотиви. Наша информация демонстрира, че тандемен скок с парашут от аероплан коства сред 500 и 700 лв.. Именно толкоз е платил и Велчев, с цел да вдигне адреналина си.

Това обаче напълно не е най-скъпата му инвестиция, когато става дума за удоволствия. Заедно с жена му Симона и сина им Виктор всяка година отмарят на все по-екстравагантни и невероятни дестинации. Профилите им във фейсбук изобилстват от фотоси, направени на лазурни плажове с красиви палми, а от тях се схваща, че част от дестинациите, на които са били напоследък, са Тайланд, Куба, Дубай, дори Островът на гущерите край Австралия.

Синът на показва в интернет пространството начин на живот на милионерски правоприемник, а от фотосите му се вижда, че дружи и с други богаташки рожби. Виктор, който към момента е възпитаник, е пристрастен от футбола и нощния живот и постоянно може да бъде забелязан да се забавлява в обилни компании из софийските клубове, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР