От Сам вкъщи 2 изминаха вече три десетилетия: Изгубен в

...
От Сам вкъщи 2 изминаха вече три десетилетия: Изгубен в
Коментари Харесай

Сам вкъщи 2 на 30 години!

От " Сам у дома 2 " изминаха към този момент три десетилетия: " Изгубен в Ню Йорк ", а ние към момента не можем да му се наситим, изключително по време на празниците. Емблематичният филм е третият най-касов коледен на всички времена, а героите му остават все по този начин очарователни.

Ето за какво бяхме любопитни да се разровим малко, с цел да забележим по какъв начин наподобяват в този момент актьорите от този обичан филм и какво вършат в живота и кариерата си.



Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин)

Кълкин към този момент е на 42 години и неотдавна стана татко на наследник, роден през 2021 година, с годеницата си, актрисата Бренда Сонг. Една от последните му актьорски функции е в десетия сезон на " Американска история на ужасите ": Двойна игра, роля, за която получи похвали от рецензията.



Кейт Маккалистър, майката на Кевин (Катрин О`Хара)

О`Хара е към този момент на 68 години и има доста забележителни функции след емблематичното си преобразяване в ролята на майката на Кевин. От 2015 година до 2020 година актрисата играе ролята на отпаднала актриса от сапунена опера в телевизионния сериал Schitt`s Creek, който ѝ носи премия " Еми " за изключителна основна женска роля в комедиен сериал.





Бъз Маккалистър, по-големият брат на Кевин (Девин Ратрей)

Ратрей към този момент е на 45 години и се е появявал в доста функции, откогато е изобразил по-големия брат на Кевин. Участията му включват участия в телевизионните сериали " Закон и ред " и " Свръхестествено ". Той също по този начин става постоянен участник в риалити сериала на MTV Damage Control.

Г-н Хектор, портиерът на Плаза (Тим Къри)

Къри е към този момент на 76 години. През 2012 година той претърпява тежък инсулт, вследствие на който се постанова да употребява инвалидна количка, а като част от възобновяване на здравето му се постанова да посещава физиотерапия и логопедична терапия. След инсулта работата на артиста се пренасочва главно към озвучаване, само че той продължава да пее и да се появява на фенски конвенции.



Хари Лайм, крадецът (Джо Пеши)

Пеши към този момент е на 79 години, а преди няколко години излиза в пенсия, с цел да се появи във кино лентата " Ирландецът " от 2019 година, който му носи номинация за " Оскар ". За разлика от другите членове на актьорския състав, Джо към този момент е бил прочут артист, преди да се появи в " Сам у дома ", най-много поради ролята си в " Добри момчета ", известен филм от 1990 година



Марв, крадецът с щурм (Даниел Стърн)

Стърн към този момент е на 65 години и продължава да играе. Последната му роля ще излезе през 2023 година, защото се причислява към актьорския състав за сезон 4 на научнофантастичния сериал " За цялото човечество ". Сред другите му произведения е разказването на известния сериал The Wonder Years (Чудните години) от 1988 до 1993 година

Чичо Франк (Джери Баман)

Баман към този момент е на 81 години и макар че продължава да се появява във филми и телевизионни сериали след " Сам у дома 2 ", ролята на чичо Франк остава най-известната му. Последното му актьорско присъединяване досега е през 2015 година в телевизионния сериал The Following.



Фулър (Кийрън Кълкин)

Кийрън, който в действителния живот е по-малкият брат на Маколи, към този момент е на 40 години и продължава да гради сполучлива актьорска кариера. Една от последните му и най-забележителни функции е в сериала Succession. Женен е от 2013 година и със брачната половинка си са родители на момче и момиче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР