От събота, 24-ти октомври, пристигащите от България в Малта лица

...
От събота, 24-ти октомври, пристигащите от България в Малта лица
Коментари Харесай

Малта въвежда изискване за отрицателен PCR тест за пристигащите от България

От събота, 24-ти октомври, идващите от България в Малта лица ще би трябвало да показват негативен резултат от PCR тест, изработен до 72 часа преди влизането в страната. Това излиза наяве в обява на Единния информативен портал, съобщи БНР.
Гражданите, които не показват удостоверителен документ за негативен резултат от PCR проучване при идването си имат избор - или да се подложат на тест на интернационалното летище на Малта, или да бъдат сложени под 14-дневна карантина.
 И Малта с нови ограничения против ковид - затваря нощните заведения и нощните заведения И Малта с нови ограничения против ковид - затваря нощните заведения и нощните заведения
Малта ще затвори още веднъж питейните заведения и нощните си клубове след скок в случаите на ковид в средиземноморската островна страна, съобщи...
При потребност от подпомагане българските жители в Малта могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Рим, Италия, на следните телефонни номера: +39 06 322 4640, +39 06 322 4643, както и на мобилен телефонен номер за неотложни случаи в извънработно време: +39 349 492 7764. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР