От Рома са готови да сключат споразумение с Манчестър Юнайтед

...
От Рома са готови да сключат споразумение с Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Рома продължават да са твърди в позицията си за Смолинг

От Рома са подготвени да сключат съглашение с Манчестър Юнайтед за правата на Крис Смолинг, който понастоящем играе в Рим чартърен от Юнайтед.

Централният защитник се показва на извънредно равнище от началото на сезона в Серия А и „ римските вълци “ би трябвало да го купят за 25 милиона паунда. Настоящият контракт на англичанина с „ алените дяволи “ изтича през лятото на 2022 година.

Според „ Кориере каузи Сера “ италианците нямат желание да платят цялата желана сума и се надяват, че ще успят да се спогодят с англичаните за компромисен вид.

Смолинг ясно изрази на няколко пъти задоволството си от престоя на „ Стадио Олимпико “ и живота в Италия. Отделно от това разкри, че е подготвен да понижи заплатата си, с цел да остане в клуба.

Рома обаче може да срещне конкуренция в лицето на Арсенал. В Северен Лондон имат подготвеност да изплатят бранителя против желаните 25 милиона. Нещо, което все още не се отдава на римляните.

Твърди се, че в Манчестър ще пуснат някогашният британски национал едвам, когато си обезпечат негов заместител. Фаворит за подобен е Калиду Кулибали от Наполи.

Roma 'ready to strike a deal with Man United for Chris Smalling'... but are not willing to meet £25m valuation https://t.co/HLxjGN2cvf
— MailOnline Sport (@MailSport) March 29, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР