От Рома официално обявиха привличането на 20-годишния защитник Мараш Кумбула

...
От Рома официално обявиха привличането на 20-годишния защитник Мараш Кумбула
Коментари Харесай

Официално: Рома се подсили с таланлив защитник

От Рома публично оповестиха привличането на 20-годишния бранител Мараш Кумбула от Верона. Това стана посредством двегодишен наем със наложителна алтернатива за откупуване.

Междувременно, като част от договорката, римляните ще преотстъпят на “жълто-сините” за същия интервал от време трима свои играчи - Мерт Четин, Матео Канселиери и Абудрамане Диаби. Техните наеми също включват наложително откупуване. От Рома допълват, че ще би трябвало да доплатят 13,5 млн. евро, както и още 3,5 млн. евро под формата на бонуси за надарения защитник.

Договорът на албанеца с “вълците” е за идващите пет сезона, като ще носи фланелката с номер 24. Юношата на Верона има 28 мача за клуба, а предходната година дебютира и за националния тим на своята страна. Той беше свързван с трансфер в Интер и Лацио, само че в последна сметка ще играе за Рома.

“Рома съставлява опция и предизвикателство, като беше невероятно да откажа. Бях уверен от проекта на клуба и нямах никакви съмнения да направя този избор. Ще направя всичко, с цел да се уверя, че няма да отчайвам тези, които демонстрираха, че имат религия в мен”, съобщи Кумбула пред клубния уебсайт.

“Мараш беше една от нашите топ цели и сме удовлетворени, че подписахме с него. С привличането му доведохме в Рома млад гений, който изпъкна предишния сезон, както и състезател, разполагащ с всички нужни умения да се трансформира, дружно с други футболисти, във значима част от колектива, който построяваме за бъдещето”, добави изпълнителният шеф Гуидо Фиенга.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР