От Riot Games обявиха програмата за първия ден от League

...
От Riot Games обявиха програмата за първия ден от League
Коментари Харесай

Излезе програмата за Worlds Play-In, Fnatic стартира срещу гранд от Северна Америка

От Riot Games оповестиха програмата за първия ден от League of Legends World Championship, който ще открие Play-In стадия за Здравец " Hylissang " Гълъбов и Fnatic. Срещите от тази фаза на шампионата стартират късно на 29 септември и ще се играят в Мексико Сити.

Първата борба на нашето момче ще е против северноамериканския Evil Geniuses и ще започва в 00:00 часа на 30 септемвриР. В момента " гениите " наподобява са изгубили инерцията си, като след превъзходен постоянен сезон, в който финишираха първи, при тях се появи неприятната вест, че Кайл " Danny " Сакамаки се отдръпва за несъмнено време. Така те съумяха да вземат бронза от плейофите, само че неналичието на бот лейнъра си личеше. EG евентуално ще влезе с ADC-то на академията си Мухамед Хасан " Kaori "  Шентюрк.

Рано сутринта на 30 септември " оранжевите " ще изиграят още един мач. Тогава, от 03:00, Здравец и компания ще опитат да надвият хегемона на Океания - Chiefs Esports.

Ето всички мачове от първия ден на Play-In: Isurus - MAD Lions, Fnatic - Evil Geniuses, LOUD - BYG, MAD Lions - Denizbank Wildcats, Chiefs - Fnatic, DFM - LOUD, Saigon Buffalo - Denizbank Wildcats, DRX - RNG
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР