От рестарта в Серия А Кристиано Роналдо не е спрял

...
От рестарта в Серия А Кристиано Роналдо не е спрял
Коментари Харесай

Кого прегръща Роналдо след всеки гол?

От рестарта в Серия " А " Кристиано Роналдо не е спрял с головете за " Ювентус ". След всеки маркиран прави усещане, че португалецът към този момент не се радва с обичайното Siuuu, а се втурва към тъчлинията, където го чака третият пазач на тима - Карло Пинсолио.

Това другарство озадачи мнозина почитатели на " бианконерите ". От едната страна е суперзвездата на международния футбол, притежател на пет трофея " Златна топка ", спечелил безчет оценки и милиони от контракти. От другата страна е човек, който играе веднъж в годината за " Ювентус ", с годишна заплата от 300 хиляди евро е и има във визитката си титли, без действителен принос за тях.



Приятелството им в последната година става все по-голямо. Преди година вратарят разгласява фотография от Испания, където беше в клиниката за присаждане на коса, благосъстоятелност на Кристиано Роналдо. В обявата Пинсолио написа " Страхотна работа в топ клиника. Персоналът е благ и свърши качествено своята работа. Благодаря за всичко! "
View this post on Instagram
È stato un lavoro splendido in una clinica TOP @insparya_es! Con persone altrettanto formidabili e qualificate. Grazie di tutto, a presto! zioporco @cristiano

A post shared by Carlo Pinsoglio (@carlopinsoglio) on Jun 14, 2019 at 1:23am PDT

Очевидно поласкан от положителните думи Роналдо надгражда в това другарство и постоянно се обръща към своя другар в обществените мрежи с " чичо прасчо ". Все още не е ясно за какво стражът е именуван по този метод от Кристиано, само че и самият той употребява тази смешка.



Приятелството беше засвидетелствано и от няколко персонални момента. Навръх Нова година Роналдо е на частния си аероплан и в стрийм онлайн в обществените мрежи вижда, че Пинсолио се е присъединил и мигновено го поздравява с " чичо прасчо ". Тази година на празнеството за рождения си ден португалската суперзвезда кани от " Ювентус " само третия вратар на тима.

Двамата си оказват помощ и за футболните умения. След пропуснатата дузпа против " Милан " за Купата на Италия, Кристиано Роналдо мъчно преглъща този факт и мигновено стартира спомагателни сесии за дузпи, а отсреща е... Пинсолио.

Договорът на стража е до юни 2021, само че в случай че " бианконерите " желаят да държат Роналдо благополучен очевидно ще би трябвало да задържат и третия вратар в тима. А дотогава " чичо прасчо " ще избухва край тъчлинията при всеки гол на португалеца.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР