От решението на последната съдебна инстанция – ВКС, зависи дали

...
От решението на последната съдебна инстанция – ВКС, зависи дали
Коментари Харесай

Една инстанция дели 6 пъти арестуван хирург от връщане на работа

От решението на последната правосъдна инстанция – Върховен касационен съд, зависи дали доктор със солидно наличие в престъпните летописи и богат набор срещи с Темида в последните години ще има опция още веднъж да лекува пациенти във варненската МБАЛ “Света Анна ”, в която влизат над 90 % от незабавните хирургични случаи в Североизточна България.

След броени дни се чака правосъдното съвещание по заведеното от доктор Бранимир Мичев дело против последния му шеф, което цели възобновяване на работа като хирург във варненската Окръжна болница.

Д-р Бранимир Мичев е прочут наследствените органи и на правосъдните сформира в четири града – Варна, Добрич, Разград и Шумен.

Последното изговаряне по негов адрес е на Шуменски областен съд от 19 ноември 2019 година, с което е доказана условната му присъда по случая „ Писанцалъ “.

Обвинителният акт по него е на Районната прокуратура в Разград и е импортиран още през октомври 2016 година. Той е за подбудителство към закононарушение на експерт и за машинация, осъществена в съучастничество с шефа на охранителна компания от Кубрат Борис Пенев, някогашен правосъден заседател в Окръжен съд-Разград, към днешна дата към този момент мъртвец.

Предишните арести и каузи на доктор Мичев са свързани най-вече с изписването и препродажбата налекарства с високо наличие на наркотични субстанции.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР