От Ред Бул споделиха, че „знаят нещо, което нищо не

...
От Ред Бул споделиха, че „знаят нещо, което нищо не
Коментари Харесай

Бивш пилот в Ф1: В Ред Бул знаят нещо, което ние не

От Ред Бул споделиха, че „ знаят нещо, което нищо не знаем ние” за проблемите със скоростта на Пиер Гасли до този миг през сезона. Публично лекар Хелмут Марко назова, че представянето на французина през тази година е „ неприемливо” и даде време на водача да покаже положително каране до лятната пауза.

Твърденията са, че в случай че Гасли продължава с неувереното си показване, то Даниил Квият ще го размени от отбора на Торо Росо. Бившият водач във Формула 1 Мика Сало счита, че има доста неща, които са свързани с „ грижите” на Пиер Гасли.

Сало смята, че наличието на Гасли в тима на Ред Бул е показателно даже и в този момент, откакто той се пробва да се бори оптимално, само че в последна сметка представянето му е неприятно.

„ Обичайно Ред Бул реагира бързо в такива моменти. Ако някой не се оправя добре, му се показва вратата. Мисля, че в Ред Бул знаят нещо, което ние не. Наясно са с казуса на Пиер Гасли и това е повода той още да продължава да кара за тях. Никога преди не са имали толкоз муден пилот”, разяснява Ника Сало пред Sanomat.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР