От Ред Бул обявиха резултатите от мащабното разследване Грандиозният скандал

...
От Ред Бул обявиха резултатите от мащабното разследване Грандиозният скандал
Коментари Харесай

Кристиан Хорнер е невинен по обвиненията за сексуалния тормоз

От Ред Бул оповестиха резултатите от огромното следствие
Грандиозният скандал към Кристиан Хорнер в последна сметка приключи без последици за шефа на най-силния отбор във Формула 1. Той бе упрекнат в полов тормоз, само че самостоятелното следствие сподели, че е почтен.

В резултата на това обвиняванията в непочтено държание са свалени, оповестиха от Ред Бул.

Изявлението на компанията гласи: " Независимото следствие на обвиняванията против господин Хорнер завърши. Ред Бул може да удостовери, че те са свалени. Жалбоподателят има право на обжалване. В Ред Бул сме уверени, че следствието бе извършено почтено, обширно и без значение. Докладът от следствието е конфиденциален и съдържа персонална информация за страните, както и за други, трети страни, които спомагаха в следствието. Ето за какво няма да бъдат правени повече мнения от почитание към всички наранени ".

За провежданото против Кристиан Хорнер следствие се разбра при започване на февруари. Обвиненията останаха неоповестени. Единствено в нидерландския вестник " Де Телеграаф " се появи обява, че става дума за полов тормоз. Това бе източникът и на информацията, че по случая има над 100 доказателства.

Разследването бе извършено от самостоятелен юрист по искане на компанията Ред Бул. Там получиха и разгледаха отчета през вчерашния ден.

50-годишният Хорнер управлява тима във Формула 1 от самото му основаване. Всички триумфи са реализирани отпред с него.

През предходната година Ред Бул направи най-доминиращия сезон в историята на спорта. Тимът завоюва 21 от 22 старта, а Макс Верстапен с 19 победи стигна до трета купа.

Новият сезон във Формула 1 започва този уикенд с Гран при на Бахрейн.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР