От разярилия се скандал между журналиста Къдринка Къдринова и Бетина

...
От разярилия се скандал между журналиста Къдринка Къдринова и Бетина
Коментари Харесай

Кой кого заплашва? Скандалът между СЕМ и журналист

От разярилия се скандал сред журналиста Къдринка Къдринова и Бетина Жотева, член на Съвет за електронни медии стана ясно, че Жотева ще съди Кадринова, а в случай че журналистката продължава да се усеща застрашена и тя на собствен ред ще отвърне със съд.

Това споделиха те откакто екипът на "България заран " предложения двете страни в студиото, с цел да може да се разплете въпросът.

Скандалът сред двете почнал по време на полемика за бъдещето на радио "България ", БНР. В записа, публикуван от Къдринова, се чуват думите на Жотева към нея: "Ако си отворите устата още един път за мен, ще видиш какво става ".

Членът на Съвет за електронни медии продължава диалога: "Подозирам, че ме вкарвате в някаква конспирация ", а Къдринова дава отговор: "В нищо не ви въвеждам. Съобщих информация, която имам от първо лице ".

При което Жотева продължава: "Много деликатно, но доста деликатно. Значи, който се е опитал да ме вкара в конспирация, не е прокопсал. Те най-малко знаят ", споделила тя като показала чиновниците на Съвет за електронни медии. Къдринова я попитала дали това е опасност, а Жотева отвърнала: "Абсолютно. Пред всички! ".

"Въпросът, който ѝ зададох беше по информация от меродавен източник. Попитах информацията ми дали е вярна. След като завърших със задаването на въпроса си седнах на мястото и защото то беше зад нейното, тя се обърна към мен и ме заплаши ", изясни Къдринова пред Bulgaria ON AIR. И добави, че един журналистически въпрос не може да бъде афектиран.

"Не приказвам за никакви политически ползи. Исках да схвана дали обстоятелствата, с които разполагам, могат да бъдат доказани ", разясни още тя.

Според Жотева реакцията ѝ е била в действителност прочувствена, само че напълно в отговор на неправилното обвиняване.

"Всеки, който е непозволено намесен в конспирация би реагирал по този начин. Тази конспирация е ориентирана към вицепремиера госпожа Захариева. Бяха забъркани и четирима посланици ", означи членът на Съвет за електронни медии.

Бетина Жотева добави, че случилото се е "гигантска несправедливост ": "Аз нямам визия каква е тяхната цел, само че за мен това е гигантска несправедливост. Реагирала съм прекомерно прочувствено, само че това е реакцията на човек, махленски в конспирация с държавни институции. Оттук нататък следва съд. Вече съм подала недоволство ".

Докато не върнем силата на думите в никакъв случай няма да се оправим, единомислещо приключиха Къдринова и Жотева.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР