От ранно детство до зряла възраст, жените са по-здрави от

...
От ранно детство до зряла възраст, жените са по-здрави от
Коментари Харесай

Рискови болести при мъжете


От ранно детство до зрелост, дамите са по-здрави от мъжете . От 15-те водещи аргументи за гибел, мъжете водят дамите във всички от тях, като се изключи заболяването на Алцхаймер, за която доста представители на мъжкия пол не живеят задоволително дълго, с цел да я развият. Въпреки че разликата сред половете изтънява, мъжете към момента си отиват приблизително пет години по-рано от дамите си.

Мъжете посещават доктор по-рядко от дамите и е по-вероятно към този момент да страдат от съществено положение, когато го създадат. Докато работят и се усещат продуктивни, множеството мъже не обмислят рисковете за здравето си, настояват специалисти от American Journal of Men's Health.

Сърдечно-съдови болести: опасност номер едно за здравето на мъжа

При сърдечно-съдовите болести холестеролните плаки последователно блокират артериите в сърцето и мозъка. Ако плаката стане нестабилна, образува се кръвен съсирек, който блокира артерията и провокира инфаркт и инсулт.

Рак на белия дроб

Ракът на белия дроб е нападателна болест, която е съвсем постоянно метастатична: популяризира се рано, нормално преди да се разрасне задоволително, с цел да аргументи признаци или даже да се види чрез рентгенови лъчи. Докато се откри, ракът на белия дроб постоянно е задоволително напреднал, с цел да е мъчно лечим.

Свързани публикации.. Откриха за какво мъжете по-често страдат от левкемия 0 Жените 2 пъти по-податливи на астма от мъжете 0 Високо кръвно налягане при мъжете 0

Рак на простатата

Простатата е дребен орган, който отделя течности, основни за еякулацията, и който постоянно предизвиква проблеми с напредването на възрастта на мъжа. Ракът на простатата е най-честата форма на рак, засягаща мъжката популация. Докато при някои случаи ракът на простата е нападателен, при други той се разраства относително постепенно. Проверката за положението изисква цифров ректален обзор, както и кръвен тест за характерен за простатата антиген.

Депресия и самоубийство

Депресията не е просто неприятно въодушевление. Депресията е положение, характеризиращо се с химически дисбаланс в мозъка, нарушен сън и вкус, липса на сила и мотивация, а и не рядко

с мисли за самоубийство. По време на меланхолия, вместо да плачат и да са тъжни, мъжете могат да

развият

по-агресивно държание. Поради повода, че рядко търсят помощ, резултатите могат да са трагични. Истина е, че дамите се отличават с по-чести опити за самоубийство, само че опитите на мъжете са по-често сполучливи.

Диабет

Диабетът нормално стартира тихо, без признаци. През годините обаче равнищата на кръвната захар доближават високи равнища и вероятно се вливат в урината. Резултати като честото уриниране и жадност са това, което най-сетне стимулира човек да отиде на доктор. Излишната глюкоза работи като мудна отрова върху кръвоносните съдове и нервите на всички места в тялото. Последиците за хиляди мъже са сърдечни удари, слепота, бъбречна непълнота и даже ампутации.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР