От ръководството на НФСБ разпространиха позиция относно твърдението на партньорите

...
От ръководството на НФСБ разпространиха позиция относно твърдението на партньорите
Коментари Харесай

От НФСБ отговориха на Атака за проваленото заседание

От управлението на НФСБ разпространиха позиция по отношение на изказванието на сътрудниците им от "Атака ", че по тяхна виновност не се е състояло съвещанието на парламентарната група на Обединените патриоти.

Публикуваме мнението им без редакторска интервенция:

По мотив изказване на управлението на партия "Атака " за непроведено съвещание на парламентарната група, сякаш по виновност на НФСБ, управлението на Политическа партия НФСБ декларира:
Заседанията на парламентарната група не са постоянни, а се провеждат епизодично по решение на прeдседателя на групата Волен Сидеров.
За провеждането на съвещания на ПГ „ Обединени патриоти “ ръководителят на парламентарната група оповестява на секретариата, който уведомява депутатите по телефона или посредством SMS. За съвещанието на 22.01.2019 година не са известени нито секретариата, нито депутатите - огромна част, от които са от провинцията.

От партия „ Атака “ не е участвал никой - за малко е пристигнал Десислав Чуколов с екип на телевизия „ Алфа “, като е напуснал стаята на групата Оперативна програма незабавно след привършване на фотосите.

Политическа партия НФСБ дефинира известието от управлението на "Атака " като неточно и подвеждащо медиите. За страдание, проблемите в организацията и управлението на парламентарната група очевидно чакат своето решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР