От ръководството на Левски обявиха, че Сектор А на стадион

...
От ръководството на Левски обявиха, че Сектор А на стадион
Коментари Харесай

Сектор А на Герена е с ново име

От управлението на Левски оповестиха, че Сектор " А " на стадион „ Георги Аспарухов” към този момент ще носи името на собствен спонсор. Най-модерната естрада на стадиона на „ сините” към този момент ще се споделя „ STRABAG” (Щрабаг).
„ ПФК Левски има удоволствието да Ви заяви, че уголемява партньорството си с един от досегашните спонсори на клуба – компанията " STRABAG ". Като част от новия контракт сред двете страни, бранш " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " ще носи името " STRABAG ", се споделя в формалното известие на Левски.
Строителната компания и Левски започнаха взаимно съдействие през 2015 година. От през днешния ден също по този начин билетите за идното домакинство на ПФК Левски против тима на Локомотив Пловдив от 21-ви кръг на ППЛ са пуснати в предварителна продажба. Двубоят е в неделя от 17:30 часа.
Днес публично бяха показани и новите попълнения на " сините ", както и треньорът Георги Дерменджиев. Какви са действителните цели пред отбора - вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР