От ръководството на Евертън са осъществили контакт с мениджъра на

...
От ръководството на Евертън са осъществили контакт с мениджъра на
Коментари Харесай

Рууни се завръща в Евертън на мястото на Бенитес?

От управлението на Евертън са осъществили контакт с мениджъра на Дарби Каунти Уейн Рууни, твърди „ Sun “. Изданието твърди, че легендата на Манчестър Юнайтед може да смени отпред на „ карамелите “ Рафаел Бенитес, върху който напрежението се усилва от ден на ден поради поредицата слаби резултати.

Евертън има единствено една победа в шампионата от 26 септември и това се случи предишния понеделник в мача с Арсенал (2:1). В последния кръг обаче мърсисайдци ново разочароващо проваляне като посетител от Кристъл Палас (3:1), след което „ карамелите “ останаха на 14-о място във краткотрайното класиране.

За момента от „ Гудисън Парк “ настояват, че към момента Бенитес има цялостната поддръжка на управлението, само че в същото време неофициалните диалози с Рууни са почнали.

Самият Рууни съобщи, че ще остане предан към притиснатия от тежки финансови проблеми Дарби Каунти, и ще направи всичко допустимо да избави „ овните “, на които бяха отнети 21 точки и сега са на цели 15 точки от избавителната зона в Чемпиъншип.

Rooney lined up for sensational Everton return as BOSS if Toffees axe Benitez
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР