От ръководството на Де 5 студио (D5 Studio) – официален

...
От ръководството на Де 5 студио (D5 Studio) – официален
Коментари Харесай

Kave Home вече е в България и ни радва с модерни, съвременни мебели

От управлението на Де 5 студио (D5 Studio) – формален и извънреден дистрибутор на, показаха марката пред българската аудитория и описаха проектите за развиване на компанията на родния пазар.

Специални посетители на това неповторимо събитие бяха Н.Пр. Алехандро Поланко Мата, дипломат на Испания в България, както и министърът на младежта и спорта госпожа Весела Лечева.

Страхотна изненада за поканените на събитието бе и легендата на испанския алпинизъм и другар на Kave Home – господин Карлос Паунер. Той изясни и за какво Kave Home е негов обичан бранд за мебели и аксесоари, като посочи, че функционалността и неповторимият дизайн на продуктите са това, което го трансформира в мечтан избор на всички дейни хора.

Но дано да разкажем малко повече за марката. Kave Home стартира през 1982 година в дребното градче Силс, което се намира сред Барселона и Жирона. Оттогава испанската мултинационална компания се разраства, отваряйки магазини на пет континента. Въпреки че има доста наличие във физически магазини, огромна част от бизнеса е отдаден на неговата електронна търговия.

Компанията проектира и създава съвременни, модерни мебели и фон. Като марка, отдадена извънредно на артикули за дома, те разполагат със забележителен избор на мебели. Можете да закупите маси и столове, фотьойли, мебели за предпазване, пейки, култивиран мебели и други Освен това, марката предлага и детски мебели и украшения, от майчинство до 12-годишна възраст, както и сбирка за домашни любимци.

Индустрията за мебели и интериорен дизайн в Испания претърпя две огромни революции. Първата бе през 1978 година, когато Ikea отвори първия си магазин в Тенерифе. Това докара със себе си демократизацията на мебелите; достъп до елементарни, съвременни артикули на несравними цени. В момента се прави втората огромна гражданска война за този бранш.

Възходът на електронната търговия направи качествените мебели на налични цени налични за всички. Kave Home е в челните редици на този нов модел.

Kave Home се отличава с доста персонален, фокусиран върху клиента метод посредством свързване на мебели и мода, разгръщане на тяхната общественост и създаване на образна тактика за позициониране на тяхната марка.

Идеята на Kave Home за домакински фон е, че той освен се развива с трендовете, само че и че в действителност съставлява всеки един от нас – нашите усети и пристрастености. За Kave Home домът отразява своя притежател.

Kave Home мисли и за околната среда, по тази причина създава артикули от рециклируеми материали. И ни кани да споделим отговорността дружно. Отговорността за нашата планета и нашето благоденствие.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР