От ръководството на Черно море смятат да изпратят сигнал до

...
От ръководството на Черно море смятат да изпратят сигнал до
Коментари Харесай

Започва разследване: Ако шокиращите твърдения се докажат, може да извадят ЦСКА-София от Първа лига

От управлението на Черно море считат да изпратят сигнал до БФС, с който да срещнат родната централа с неприятната обстановка

В напълно скоро време ще стартира следствие на грандиозния скандал, който се развихри с присъединяване на ЦСКА-София и Черно море. Вчера всички огромни медии в страната разгласиха информация, че шестима от футболистите на " моряците " са били подложени на детектора на лъжата поради подозрение за симулативна игра в мача против тима на Гриша Ганчев. Отборът от Варна позволи домакинска загуба с 1:3.

След дуела на Черно море против Лудогорец наставникът на варненци Илиан Илиев в прав текст съобщи, че управлението на клуба е взело решение да освободи от отбора шестима състезатели. Става въпрос за капитана Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов. Илиев посъветва репортерите да попитат шефовете на Черно море каква е повода.

Заради подозренията футболистите на Черно море са били на полиграф, който е изработен от психолози от Министерство на вътрешните работи, и е посочил някои притеснителни неща.

Именно заради тази причина от управлението на Черно море считат да изпратят сигнал до БФС, с който да срещнат родната централа с неприятната обстановка.

Ако изказванията се потвърдят, ЦСКА-София може да бъде изваден от Първа лига и Европа. Запознати настояват, че от Черно море са безапелационни в решението си и желанието им е казусът да бъде разплатен до дъно, с цел да се прекъсне тази процедура.

След дуела на ЦСКА-София с Ботев (Пловдив) публицистите непосредствено попитаха основния управител на " алените " Стоичо Стоилов дали е правилно, че управлението на клуба е предложило пари на играчи на Черно море за симулативна игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР