От ръководството на Безсмъртния полк на България изразиха възмущението си,

От ръководството на Безсмъртния полк на България изразиха възмущението си, ...

От „Безсмъртния полк“ възмутени.

От ръководството на "Безсмъртния полк на България" изразиха възмущението си, че са видели техни знамена на протеста на Мая Манолова.

Пръв реагира зам.-председателят на организацията Стоян Тодоров, който изумен съзрял в тв репортажите символа на организацията, която не преследва политически цели и няма намерение да се замесва с политическия проект на бившия омбудсман.

"С изумление видях, че там се вее и знаме на НД "Безсмъртният Полк на България". "Безсмъртният Полк на България" е сдружение с нестопанска цел в обществена полза и не участва в политически инициативи и проекти.

Направили сме 500 знамена, които се намират в различни градове, училища, спортни клубове и хора, които ги "изваждат" на 3 март, 9 май, 9 септември и други значими дати от историческия календар на България.

Разбирам желанието на Мая Манолова да покаже масова подкрепа към политическата си инициатива, независимо от къде идва, но така не е редно. Възмутен съм!", написа в профила си в социалната мрежа зам.-председателят на организацията.

Източник: dariknews.bg