От пускането си в експлоатация новата трамвайна линия Citadis свързва

...
От пускането си в експлоатация новата трамвайна линия Citadis свързва
Коментари Харесай

Супер модерен трамвай свързва Франция и Германия (СНИМКА)

От стартирането си в употреба новата трамвайна линия Citadis свързва центъра на Страсбург (Ба Рен, Франция) и станция Кел в Германия. Отделът по дизайн на Alstom се сплоти с дизайнерите от Peugeot Design Lab, с цел да сътвори този новаторски артикул. Чертите на трамвайната линия акцентират хубостта на Страсбург и и придават съвременен щрих. Дизайнът на новата трамвайна линия Citadis е плод на съдействието сред Peugeot Design Lab и отдела по дизайн на Alstom. Alstom към този момент достави 12 от общо 22 нови трамвая на компанията за градски превоз на Страсбург - CTS. Трамваите са поръчани според рамково съглашение, подписано в края на 2014 година Проектът завоюва 9 000 гласа в онлайн акция, инициирана от CTS, написа Новини Лондон ".

Новите трамваи на Citadis са елегантни и съвременни. Панорамното наклонено предно стъкло предвещава гладко придвижващ се, чевръст трамвай. При предните колела методът, по който се движи каросерията, е въодушевен от дизайна на колите. Пускането в употреба на първата френска трансгранична трамвайна линия е историческо събитие. От 72 години не е минавал трамвай сред Страсбург, в департамента Ба Рен във Франция, и Кел в Германия. Новите трамваи ще обслужват продълженията на двете съществуващи линии. Линия D, която бе удължена до Кел (Германия), улеснява живота на близо 20 000 поданици на Страсбург, които работят в Германия. Линия А обслужва град Илкирш южно от Страсбург.

Френски и немски политици се събраха за стартирането на трамваите, което бе маркирано с възторжени празненства. За Peugeot Design Lab С над 200-годишен опит в индустриалните разработки и 120-годишен опит в автомобилния дизайн, PEUGEOT откри Peugeot Design Lab през юни 2012 година като студио за световен бранд дизайн, отдадено на външни клиенти. Главната му задача е да основава артикули, услуги и опити с марки в напълно неавтомобилни браншове.

От основаването му доста клиенти са се възползвали от неговите услуги: Airbus, Dassault Aviation, Alstom, Bombardier, Leclerc, Groupe Seb, Quechua и други Един от последните му планове бе хеликоптерът H160 за Airbus. За Alstom Промотирайки устойчивата подвижност, Alstom проектира и предлага системи, съоръжение и услуги в областта на железопътния превоз. Alstom предлага най-широката гама решения на пазара - от високоскоростни влакове до метро и трамвайни мрежи - персонализирани услуги (поддръжка, рационализация и др.), както и решения за инфраструктура и сигнализация. Alstom е международният водач в интегрираните системи за железопътен превоз.

През 2015/16 година компанията генерира доходи от 6,9 милиарда евро и пое поръчки на обща стойност 10,6 милиарда евро. С 31 000 чиновници седалището на Alstom се намира във Франция, а компанията работи в над 60 страни. 8 800-те чиновници на компанията във Франция имат експертен опит, който дава отговор на потребностите както на френските, по този начин и на интернационалните й клиенти. Една поръчка в Alstom основава почти три за доставчиците й.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР