От психологическа гледна точка ще ни трябва не по-малко от

...
От психологическа гледна точка ще ни трябва не по-малко от
Коментари Харесай

Психиатърът д-р Хинков: Хаотично е управлението на кризата, 6 месеца ще се възстановяваме от шока

От психическа позиция ще ни би трябвало не по-малко от половин година, с цел да се възстановим от този потрес. ” Това разяснява в предаването ”Денят с Веселин Дремджиев ” по ТV+ и TV1 доцент Христо Хинков, психиатър и шеф на Националния център по публично здраве и разбори.
" Не можем да измерим параметрите на психическата рецесия, която удари човечеството. Тази рецесия в този момент стартира. В България хората към момента имат баланс в държанието си и във вътрешното си чувство, че нещата ще се оправят. Все още се забавляваме, само че би трябвало да се наблюдават трендовете за повишение на броя на инфектираните и на смъртните случаи и да си даваме сметка, че виждаме върха на айсберга. Не би трябвало никога да се успокояваме ", съобщи той.

" Хаотично е ръководството на рецесията, това е реалност и всички го виждат. Въпросът е, че нямаме друго ръководство и в случай че в този момент в средата на тази рецесия решим да сменим ръководството с друго, хаосът ще се задълбочи. Решенията, които се вземат, са единствените решения от хора, които не са се сблъскали с такава проблематика. Така и е в целия свят ", разяснява още Хинков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР