От пролетта филмовата звезда Матю Макконъхи се заиграва с идеята

...
От пролетта филмовата звезда Матю Макконъхи се заиграва с идеята
Коментари Харесай

Матю Макконъхи обмисля да се кандидатира за губернатор на Тексас

От пролетта филмовата звезда Матю Макконъхи се заиграва с концепцията да се кандидатира за губернатор на Тексас, само че отхвърли да се ангажира, наслаждавайки се на светлината на прожекторите, с която звездите са привикнали, до момента в който популяризира новите си записки "Зелени светлини ". През последните дни медиите още веднъж припомниха за желанията му, въпреки и не изрично изразени от него. Той е колеблив по тематиката, споделя, че би могъл да се кандидатира, въпреки да не се е спрял на партия, посредством която да го стори, написа life.dir.bg.

Това не пречи на анализаторите да умуват по тематиката. Макконъхи се преглежда като евентуален коз за демократите, които не са печелили пост в щата от 1994 година

51-годишният артист, който разказва себе си като "държавник-философ, стихотворец, кънтри артист ", е високопоставена фигура в щата, само че си остава загадка като цяло.

В анкета предишния месец на "Далас Морнинг Нюз ", 44% от гласоподавателите показват, че избират Макконъхи, 35% си желаят настоящия републикански губернатор Грег Абът, а останалите биха избрали различен претендент. Но както споменахме не е ясно към коя партия би се включил Макконъхи.

"Той наподобява просто се любува на публичността. Само че не може по този начин, би трябвало да си избере партия ", сподели Гилберто Хинохоса, ръководител на Демократическата партия на Тексас. "Никой не знае зад какви тъкмо дела и правила застава този човек. "

Крайният период за подаване на документи за предварителните избори на 1 март, е 13 декември. Абът, някогашен основен прокурор и арбитър в Тексас, се кандидатира за преизбиране за трети мандат и към този момент е изправен пред двама крайнодесни кандидати.

Говорителката на артиста отхвърля коментар. Носителят на "Оскар " би събрал доста гласове и няма да е първият артист, влезнал в политиката, президентът Роналд Рейгън също бе артист, а Арнолд Шварцнегер беше губернатор на щата Калифорния в интервала 2003 - 2011 година, напомнят паметливи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР