От прокуратурата съобщиха, че под ръководството и надзора на Софийска

...
От прокуратурата съобщиха, че под ръководството и надзора на Софийска
Коментари Харесай

Задържаха мъж, блудствал и изнасилвал малолетни в София

От прокуратурата оповестиха, че под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че:

- за времето от месец декември 2017г. доникъде на месец януари 2018г. в гр. София, при изискванията на продължавано закононарушение е направил блудствени дейности и обезчестяване във връзка с лице ненавършило 14 годишна възраст

- от началото на месец май 2017г. до края на месец септември 2018г. в гр. София, при изискванията на продължавано закононарушение е направил блудствени дейности във връзка с друго лице ненавършило 14 годишна възраст

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаните нагоре действия е С.Г.И., на 32 години.

Изготвено е разпореждане за привличането му в качеството на обвинен.

Предвид извънредно високата степен на социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването на който ще бъде направено искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР