От прокуратурата съобщиха, че кандидат-депутат с инициалите Ц. Г. в

...
От прокуратурата съобщиха, че кандидат-депутат с инициалите Ц. Г. в
Коментари Харесай

Цветелин Георгиев от „Изправи се! Мутри вън!“ е разследваният за купуване на гласове



От прокуратурата оповестиха, че кандидат-депутат с буквите Ц. Г. в е дал на четири лица от село Маринка, община Бургас, имотна полза за да гласоподават в интерес на избран претендент и избрана коалиция.

„ Във връзка с настояването на прокуратурата за отнемането на имунитет на разположение с букви Ц.Г. и със запитванията на медии за такова лице в листата на „ Изправи се! Мутри вън! “ в Бургас, осведомяваме, че лидерът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже цялостно подпомагане на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината “, оповестиха от политическата коалиция.

В листата в Бургас казусът се обяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона. От този миг нататък той е отхвърлен от листата, с цел да се обясни цялата истина и да не се попречва следствието.

За напускането си през днешния ден Георгиев ще подаде надлежните документи. За нас върховенството на закона е съществена полезност и всяко негово нарушаване, без значение от кого, считаме за извънредно недопустимо, показват от политическата група на Мая Манолова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР