От прокуратурата и МВР дават в момента брифинг за убийството

...
От прокуратурата и МВР дават в момента брифинг за убийството
Коментари Харесай

Извънредно! Прокуратурата разкри подробности за смъртта на Камелия: Починала е 2-3 минути след фаталния удар

От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи дават сега брифинг за убийството в град Ботевград. Ето какво разкриха на него:

``
реклама

" Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране на жена на 37 години. Към сегашния миг са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности - оглед на произшествие, разпит на сдвидетели, съдебно-медицинска експертиза на мъртвец. Правим извод, че се касае за ликвидиране, осъществено от ревнивост. От съдебно-медицинската експертиза стана ясно, че жертвата има три прободни рани с нож, няма следи от битка, няма скубане, побутване и каквото и да било друго като битка. Има единствено три прободни рани. Първата е в дясната част на гръдния панер, вторият удар е в региона на шията. Посоката на ударите е внезапно от горе-надолу и леко обратно. Третият удар, който е бил гибелен, е в профил на гръдния панер в осмото междуребрие. Пронизан е напълно белия дроб и лявата камера на сърцето. Жертвата след към 2-3 минути е починала след този удар. Предстоят още следствени дейности. Ще бъде изработен спомагателен отговор на шивашкото ателие, на коли, които са открити. Установен е и тестван адреса на жертвата и брачна половинка й. Там е открит мъртъв той. Вратата беше заключена при влизане в жилището. Започва сега аутопсията на тялото на брачна половинка и по първични данни гибелта е настъпила от огнестрелно оръжие като нападателят е сложил цевта на оръжието в устата си и възпроизвел изстрел ".

Стана ясно, че мъжът е закупил двете си оръжия през 2018 година

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Sand (преди 5 секунди) Рейтинг: 6158 | Одобрение: 2688 Знаех си аз,че ще има обстоен роман от прокуратурата за това ликвидиране.То е по значимо тъй като е на фамилна основа битова!Тук е значимо да се споделя,защото джендърската спогодба не е подписана.А за патладжаните убийци в Харманли безмълвие,че да не пречим и дразним циганята избори идват,трябват маймуни за гласоподаване. Напиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР