От Продължаваме промяната“ явно тикат страната към избори и към

...
От Продължаваме промяната“ явно тикат страната към избори и към
Коментари Харесай

Александър Иванов от ГЕРБ: Бюджетът ще е със срок на действие три месеца

От „ Продължаваме промяната “ очевидно тикат страната към избори и към задълбочаване на политическата рецесия. Те желаят да създадат целия български народ пленник. Това сподели депутатът от ГЕРБ Александър Иванов в ефира на " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Асен Василев направи четири бюджета на страната. Явно се готви за избори и желае да направи повече обещания, да се теглят заеми с високи лихви и българските жители да заплащат за управническата непредвидливост на „ смяната “.

Трябва да има парламентарно болшинство, което да застане зад политиките в един бюджет в приходната и разходната част. Трябва да се реши политическата рецесия и да има постоянно държавно управление, което да носи отговорност.

Бюджетът, чийто период се удължава с най-много три месеца от следваща година, е изработен от Асен Василев. Ние не желаеме да се подвигат налозите и да се теглят заеми.

Ако партиите не се разберем, политическата рецесия няма по какъв начин да бъде решена. Поредното държавно управление с неуточнен мандат и стратегия няма да докара до нищо положително. Протягаме ръка към всички партии в Народното събрание.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР