От Продължаваме Промяната внесоха за гласуване в Народното събрание проекторешение

...
От Продължаваме Промяната внесоха за гласуване в Народното събрание проекторешение
Коментари Харесай

ПП търси подкрепа за втория мандат чрез 4 национални цели

От " Продължаваме Промяната " внесоха за гласоподаване в Народното събрание проекторешение с 4 национални цели, посредством които ще търсят поддръжка от останалите партии за сформиране на постоянно държавно управление, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия. 

Академик Николай Денков показа документа до момента в който получаваше втория изследователски мандат от президента Румен Радев. 

" Използвахме празничните дни, с цел да дефинираме 4 национални цели, които сплотяват хората и партиите, и да създадем лист от действия, които, в случай че осъществим до края на годината, ще се приближим към тези национални цели и ще върнем вярата на хората, че политиците работят за тях ", изясни акад. Денков пред президента.

Той описа, че в разискването с изключение на Политическа партия са се присъединили още 3 политически сили - " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " Български напредък ".

" Водени от общата отговорност за бъдещето на Република България, предлагаме на всички политически сили обединяване към следните предпочитани национални цели ", излиза наяве от известие, изпратено от пресцентъра на " Продължаваме Промяната "

В документа са разказани четирите цели, към които " Продължаваме Промяната " ще търси обединяване: 

I. Развитие на конкурентна новаторска стопанска система.
II. Гарантиране на национална сигурност и господство на правото.
III. Постигане на енергийна самостоятелност и стабилно развиване.
IV. Намаляване на неравенствата и достъп до качествено обучение и опазване на здравето.

" Обединението към тези национални цели би ни доближило към постигането на нашата обща цел: развиването на България като обективна страна с висок витален стандарт и новаторска конкурентна стопанска система, подкрепена от високообразовано, крепко, съзидателно и солидарно общество от свободни жители, които са горди с предишното си, щастливи в сегашното и спокойни за бъдещето ", излиза наяве от импортираното проекторешение.
 
by on Scribd
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР